Voordelen voor 
Coöperaties en leden

Voordelen voor coöperaties en haar leden

Postcoderoos

Voordelige energie voor leden

Leden van coöperaties krijgen bij ENGIE voordelige energie. Hierbij ondersteunen wij de Regeling Verlaagd Tarief (Postcoderoosregeling). Wij verrekenen dit automatisch en zonder extra kosten. Zo heeft u bij ons het gemak van de regeling én voordelige energie. Neem contact met ons op voor een interessant aanbod voor uw coöperatie en uw leden!


Neem contact met ons op
Energie dashboard

Uw eigen Energie Dashboard

Word zelf energieleverancier met uw eigen Energie Dashboard en ondersteuning van ENGIE. In één oogopslag het hele energieverhaal!

  • ​communicatie tussen coöperatie en leden
  • helder inzicht in wat de duurzame productiemiddelen opwekken
  • inzicht en optimalisatie van energieopslag
  • inzicht in het energieverbruik en de energierekening.
    Stimulans om zuiniger om te gaan met hun energie
  • Nieuw verdienmodel voor uw coöperatie

Neem contact met ons op
Oss

We helpen u van A tot Z

Heeft u hulp nodig bij het opstarten van een coöperatie of een project binnen uw coöperatie? Wij kunnen u met onze samenwerkingspartners helpen van A tot Z. Integrale ondersteuning dus. Wilt u gebruik maken van onze ruime kennis en ervaring? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op
Bespaaradvies rapport

Bespaaradvies

Het bespaaradvies kan u helpen om energiedoelstellingen te halen en is regionaal in te zetten. Energie besparen kan op veel manieren! Met het bespaaradvies ontdekt u welke maatregelen het beste passen bij uw woonsituatie. Is dat isoleren, zelf energie opwekken of slimme energie-besparende apparatuur. Het bespaaradvies regionaal inzetten? Neem dan contact met ons op.

neem contact met ons op