Energie bij u uit de buurt
Opgewekt voor Elkaar

Bereken uw maandbedrag

Energie die is opgewekt door de mensen om u heen!

Opgewekt voor en door Elkaar

Energie die is opgewekt door de mensen om u heen! Al meer dan 650 huishoudens en bedrijven wekken zonne-energie op en via Opgewekt voor Elkaar kunt u deze energie afnemen. U kiest voor duurzame energie die mooi is voor de wereld en voor u. En voor de volgende generatie.

Bereken maandbedrag Opgewekt voor Elkaar
BoomplantdagENGIE2016

ENGIE plant bomen

Als u ook gas afneemt via ENGIE Opgewekt voor Elkaar, dan draagt u nog eens bij aan een groener en gezonder Nederland. Wij doen bij uw afname van ons gas een donatie aan de stichting Trees for All. Bij voldoende klanten, wordt er een ENGIE bos aangelegd. Uw keus voor onze gas is dus een echte investering in een groene toekomst!
 
Meer over het ENGIEbos

Ook meedoen als leverancier ?

Wilt u ook uw stroom beschikbaar maken voor uw buren, vrienden, familie en wijkgenoten? Word dan zelf leverancier van Opgewekt voor Elkaar! Meld u aan als producent van de toekomst. In 2 stappen maakt u uw stroom beschikbaar voor de mensen om uw heen.

Word leverancier van Opgewekt voor Elkaar

Voor elkaar voor morgen

Steeds meer Nederlanders beseffen dat we de wereld zoals die vandaag is, niet zo kunnen laten zijn. Het klimaat verandert, fossiele brandstoffen raken op. We willen nieuwe wegen inslaan. Kiezen voor energie die mooi is voor de wereld en mooi voor u. En ook voor de volgende generatie. Wij willen die energie met Opgewekt voor Elkaar vandaag al voor iedereen beschikbaar maken. Zo kunt u kiezen voor morgen. Voor Elkaar!
closeDeze website maakt gebruikt van cookies.  Cookies accepteren