Menumenuclose

Sponsoring voor sportverenigingen

Sponsorgesprek aanvragen

Het plaatsen van zonnepanelen of led verlichting langs de velden, heeft een flinke impact op de clubkas. Hoewel het de energiekosten verlaagt en het uw sportclub toekomstbestendig maakt, zijn de (financiële) middelen vaak beperkt. Om sportclubs hierbij te ondersteunen biedt ENGIE, als onderdeel van SportMatch, ook een aantrekkelijke sponsordeal. Zo profiteert uw club ook op korte termijn al van een vollere clubkas, door te investeren in duurzaamheid.

Subsidies en sponsoring

Hoe komt mijn club in aanmerking voor sponsoring?

Met SportMatch kunnen wij uw club van A tot Z begeleiden in het verduurzamen. Wij bieden energieadvies en kunnen de energieoplossingen, zoals zonnepanelen, isolatie of led verlichting, voor u installeren. Als onderdeel van dit totaalpakket, bieden wij uw club ook een sponsordeal die aansluit bij uw verduurzamingsambities.

Oriënterend gesprek aanvragen

In het kort

forum

Wij nemen contact met u op voor een oriënterend gesprek

Na aanmelding nemen we contact met u op om verduurzamingsambities van uw club te bespreken en bekijken we hoe wij u hierbij kunnen helpen.

wb_sunny

Uw club ontvangt persoonlijk energieadvies en een aanbod voor onze energie

We bekijken hoe uw club kan besparen op de energiekosten en doen u een scherp aanbod voor onze groene stroom en gas.

euro_symbol

We sluiten een sponsordeal die aansluit bij de verduurzamingsambities van uw club

Samen geven we invulling aan deze deal, waarbij we ook de leden van uw club niet vergeten, onder andere met een voordelig aanbod voor energie

public

Uw club gaat verduurzamen én besparen op de energiekosten

U ontvangt van ons offertes voor de verduurzaming binnen uw club en wij kunnen deze werkzaamheden voor u uitvoeren. Uw club is klaar voor de toekomst!

Waar bestaat de sponsoring uit?

De exacte invulling van de sponsordeal, bespreken wij uiteraard samen met u. Vaak gaat het om een samenwerking voor één of meerdere jaren. Uw club ontvangt van ons een jaarlijkse financiële bijdrage, in ruil voor zichtbaarheid binnen uw sportclub. De hoogte van het sponsorbedrag hangt af van de mate waarin uw club wil en kan verduurzamen.

Uiteraard betrekken wij uw leden ook zoveel mogelijk in de sponsordeal. Met bijvoorbeeld leuke winacties én door het bieden van een voordelige energieaanbod. Zo profiteren uw leden – net als de club zelf - van onze groene stroom en gas tegen scherpe tarieven. Leuk detail: voor ieder lid die bij ons klant wordt, ontvangt uw club een extra financiële bijdrage. Bovenop op onze bestaande sponsordeal. Wij gaan graag met u in gesprek.

Sponsorgesprek aanvragen

Deze sportclubs gingen u al voor

Steeds meer sportverenigingen sluiten zich aan bij ENGIE SportMatch. Onder andere deze sportverenigingen zijn al aan de slag gegaan met het verduurzamen van de club en besparen hierdoor op hun energiekosten.
keyboard_arrow_up
0
van
0
keyboard_arrow_down