Menumenuclose

ISDE subsidie

De ISDE subsidie is een algemene subsidie voor investeringen in zonneboilers en warmtepompen. ISDE staat voor Investeringssubsidie Duurzame Energie. De subsidie kan worden aangevraagd door stichtingen, verenigingen, bedrijven en particulieren.

Wij raden aan om vooraf goed te kijken naar de apparatenlijsten met merken en types die in aanmerking komen voor deze subsidie. In 2019 was deze subsidie bijvoorbeeld ook beschikbaar voor investeringen in pelletkachels en biomassaketels, maar met ingang van 2020 is dat niet meer het geval.

Subsidies en sponsoring

ISDE subsidie aanvragen

Meer informatie over de ISDE subsidie vindt u op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Via deze website kunt u de ISDE subsidie ook aanvragen.

Hulp bij aanvragen ISDE subsidie

Wilt u de ISDE subsidie aanvragen, maar kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? De experts van onze partner PNO Consultants helpen u graag en zorgen dat uw subsidie-succeskans zo groot mogelijk wordt.

Vraag een expert

Uw sportclub verduurzamen

Met de beschikbare subsidies wordt het verduurzamen van uw sportvereniging nog aantrekkelijker. Met SportMatch kunnen wij u hierbij volledig ondersteunen. Van het bieden van energieadvies, het uitvoeren van de energiebesparende maatregelen tot het bieden van sponsoring, zodat uw club ook op korte termijn al profiteert van een vollere clubkas. Vraag nu direct een oriënterend gesprek aan.

Oriënterend gesprek aanvragen