Menumenuclose

ENGIE's SportMatch
voor leden

Met ENGIE’s SportMatch helpen wij sportverenigingen met verduurzamen. En uiteraard willen wij leden van sportverenigingen hier ook bij helpen. Daarom bieden wij jou als lid ook persoonlijk energieadvies en geven we tips over hoe jij kunt besparen op energie.

Daarnaast hebben een speciale winactie voor leden én kun je profiteren van een voordelig aanbod voor onze groene energie. Doe je mee? Zo zorgen we samen voor het verduurzamen van de regio.

Bespaartip van de maand

Draai de verwarming een uur voordat je naar bed gaat uit. Door de 'oude' warmte die in huis blijft hangen is het nog steeds aangenaam warm binnen. Een slimme thermostaat kan zelfs nog meer aan bijdragen aan het besparen op verwarmen.

Meer informatie

Voordelige, groene energie

Speciaal voor jou als lid van een sportvereniging hebben wij een scherp aanbod voor groene stroom en gas klaarstaan. Kies nu voor onze duurzame energie en profiteer van onze voordelige energietarieven. Goed voor het milieu én voor je portemonnee!

Bereken je maandbedrag

Maak kans op te gekke prijzen!

Hoe staat het eigenlijk met jouw eigen energie? Test je conditie, snelheid en reactievermogen met ENGIE’s Fittest, een mobiele game waarin sport en energie samenkomen. Ben jij de 'fittest'? Dan maak je kans op te gekke prijzen! Doe mee en daag je vrienden, teamgenoten en andere sportfanaten uit!


Speel ENGIE's Fittest

Bekijk hoe jij energie kunt besparen

Welke bespaarmaatregelen passen het beste bij jouw woonsituatie? Met de ENGIE Wijzer reken je het simpel uit. Bekijk direct wat de verschillende mogelijkheden jou opleveren en wat de kosten en terugverdientijden zijn.

Vul jouw postcode en huisnummer in en ontdek wat jij kunt besparen.

Doe de ENGIE Wijzer

Enthousiast over SportMatch?

Wil jij samen met ENGIE aan de slag gaan met het verduurzamen van jouw sportvereniging? Maak dan het bestuur van jouw sportclub ook enthousiast voor ENGIE's SportMatch! 

Vertel jouw bestuur over SportMatch