Menumenuclose

ENGIE's SportMatch Verduurzaam uw club!

Meld uw club aan

Met ENGIE’s SportMatch ondersteunen wij sportverenigingen én hun leden met verduurzamen. Dit doen wij door het bieden van energieadvies én sponsoring voor de club, waardoor verduurzamingsoplossingen, zoals zonnepanelen of LED verlichting, mogelijk worden. Niet alleen goed voor het verlagen van de energierekening, maar ook voor het milieu én de toekomst!

Zo werkt het

  1. Wij nemen contact met u op voor een oriënterend gesprek. Hierbij bespreken we uw verduurzamingsambities en bekijken we hoe wij u hierbij kunnen helpen.
  2. Vormen we een goed team? Dan ontvangt u persoonlijk energieadvies en een voorstel voor een overeenkomst voor onze groene stroom en gas.
  3. We sluiten een sponsordeal die aansluit bij uw ambities voor verduurzaming. Samen geven we invulling aan deze deal, waarbij we ook de leden van uw club niet vergeten.
  4. U ontvangt van ons offertes voor de verduurzaming binnen uw club en wij kunnen deze werkzaamheden voor u uitvoeren. Uw club gaat besparen op energie en is klaar voor de toekomst. Voor het milieu én de jeugd.
Doe ook mee

Uw sportvereniging verduurzamen

Als sportvereniging kunt u op verschillende manieren besparen op het energieverbruik. Vervang uw lampen voor LED verlichting en bespaar flink op uw energiekosten voor verlichting. Of ga uw eigen groene stroom opwekken met zonnepanelen. Wij geven u graag advies over op welke manier uw vereniging het beste het energieverbruik kan verlagen.

Ontdek hoe uw club kan verduurzamen

Subsidieregelingen voor sportverenigingen

De overheid biedt verschillende subsidies voor sportverenigingen om te besparen op het energieverbruik. In combinatie met de sponsordeal vanuit SportMatch wordt verduurzamen voor uw club erg aantrekkelijk.

Lees meer over subsidies

Energie besparen bij Judovereniging Zutphen

Drie jaar geleden opende Mirjam van ’t Hul de deuren van haar eigen judoschool. Een lang gekoesterde wens. Na 30 jaar in dienst te zijn geweest bij een andere vereniging pakte ze deze mogelijkheid met beide handen aan.

Als ik zie wat wij nu al verdiend hebben, zijn wij op de goede weg.

Lees het verhaal van Mirjam

Deze sportverenigingen doen al mee

Steeds meer sportverenigingen sluiten zich aan bij ENGIE's SportMatch. Onder andere deze sportverenigingen zijn al aan de slag gegaan met het verduurzamen van de club en besparen hierdoor op hun jaarlijkse energiekosten.

Phoenix
Hockey

SV Zwolle
Voetbal


SV Houten
Voetbal

Judovereniging Zutphen
Judo

Doe ook mee

Wilt u ook aan de slag met het verduurzamen van uw sportvereniging? Vorm dan een team met ENGIE en daag ons uit!

Mijn vereniging verduurzamen

closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren