Menumenuclose

ENGIE's SportMatch

Meld uw club aan

Energiebesparing en sponsoring voor uw sportclub

Voor een sportvereniging is het vaak een uitdaging om de clubkas goed gevuld te houden. Met ENGIE's SportMatch ondersteunen wij sportclubs financieel gezond te blijven en te verduurzamen. Door te helpen de energierekening te verlagen, het aanbieden van energieoplossingen zoals zonnepanelen en led verlichting én door het bieden van sponsoring. Niet alleen goed voor de clubkas, maar ook voor het milieu en de toekomst!

In het kort

forum

Wij nemen contact met u op voor een oriënterend gesprek

Na aanmelding nemen we contact met u op om verduurzamingsambities van uw club te bespreken en bekijken we hoe wij u hierbij kunnen helpen.

wb_sunny

Uw club ontvangt persoonlijk energieadvies en een aanbod voor onze energie

We bekijken hoe uw club kan besparen op de energiekosten en doen u een scherp aanbod voor onze groene stroom en gas.

euro_symbol

We sluiten een sponsordeal die aansluit bij de verduurzamingsambities van uw club

Samen geven we invulling aan deze deal, waarbij we ook de leden van uw club niet vergeten, onder andere met een voordelig aanbod voor energie

public

Uw club gaat verduurzamen én besparen op de energiekosten

U ontvangt van ons offertes voor de verduurzaming binnen uw club en wij kunnen deze werkzaamheden voor u uitvoeren. Uw club is klaar voor de toekomst!

Energieoplossingen voor uw sportclub

Als sportvereniging kunt u op verschillende manieren besparen op uw maandelijkse energiekosten. Vervang uw lampen voor led verlichting of wek uw eigen groene stroom op met zonnepanelen. Wij geven u graag advies over op welke manier uw vereniging het beste de energiekosten kan verlagen.

Ontdek hoe uw club kan besparen

Subsidieregelingen voor sportverenigingen

De overheid biedt verschillende subsidies voor sportverenigingen om te besparen op het energieverbruik. Wij hebben de belangrijkste subsidies en andere financieringsmogelijkheden voor u in kaart gebracht. Daarbij kan onze partner PNO Consultants uw club ondersteunen bij het aanvragen van een subsidie.

Bekijk de beschikbare subsidies

Energie besparen bij Judovereniging Zutphen

Drie jaar geleden opende Mirjam van ’t Hul de deuren van haar eigen judoschool. Een lang gekoesterde wens. Na 30 jaar in dienst te zijn geweest bij een andere vereniging pakte ze deze mogelijkheid met beide handen aan.

Als ik zie wat wij nu al verdiend hebben, zijn wij op de goede weg.

Lees het verhaal van Mirjam

Deze sportclubs gingen u al voor

Steeds meer sportverenigingen sluiten zich aan bij ENGIE SportMatch. Onder andere deze sportverenigingen zijn al aan de slag gegaan met het verduurzamen van de club en besparen hierdoor op hun energiekosten.
keyboard_arrow_up
0
van
0
keyboard_arrow_down

Meld uw club ook aan!

Zit u in het bestuur van uw sportclub en wilt u besparen op het energieverbruik van uw club?
Meld u dan direct aan voor SportMatch!

Mijn sportclub aanmelden