Menumenuclose

Spoedaanvraag energie bij ENGIE

Een nieuwe woning: een leuke verandering, maar het zorgt tegelijkertijd voor een hoop werk. Het kan dat u hierdoor bent vergeten om op tijd een energiecontract af te sluiten. Geen probleem! Bij ENGIE kunt u gemakkelijk een spoedaanvraag voor energie doen. Ook handig voor wanneer u niet verhuisd bent, maar wel met spoed op zoek bent naar een nieuwe energieleverancier. Zo kunt u comfortabel genieten van uw (nieuwe) woning! 

Spoedaanmelding energie bij verhuizing

Door alle drukte van de verhuizing bent u vergeten om een contract af te sluiten bij een energieleverancier. Geen probleem! ENGIE zorgt ervoor dat u binnen korte tijd comfortabel kunt wonen. U hoeft alleen een spoedaanvraag energie aan ons door te geven. Hiervoor volgt u de volgende stappen:

 1. U meldt zich aan via onze website door hieronder uw energieverbruik en adres op te geven. Vergeet hierbij niet aan te geven op welke datum u de sleutel van uw nieuwe woning ontvangt.
 2. U krijgt een bevestiging van uw voorlopige aanmelding. Vervolgens vragen wij om een kopie van uw huur- of koopovereenkomst.
 3. Ontvangen wij de juiste informatie? Dan zorgen wij dat uw voorlopige aanmelding definitief wordt. U ontvangt een bevestiging van uw contract bij ENGIE.
 4. Gefeliciteerd! Uw energielevering start. Geniet comfortabel van uw (nieuwe) woning!

Gaat het niet om een verhuizing, maar heeft u wel met spoed energie nodig? Volg dan het stappenplan onder de berekentool.

Niet verhuisd, wel een spoedaanvraag

Bent u niet verhuisd, maar wel met spoed op zoek naar een nieuwe energieleverancier? Wij helpen u graag om comfortabel te kunnen wonen. Het is belangrijk om te weten dat wij bij deze spoedaanvraag voor energie zónder verhuizing een waarborgsom voorwaardelijk stellen. Deze bedraagt € 200,- per aansluiting. Heeft u een gasaansluiting en een elektriciteitsaansluiting nodig? Dan bedraagt uw totale waarborgsom € 400,-. Bij een spoedaanvraag kan er afgezien worden van de 14 dagen bedenktijd.

Volg deze stappen voor een spoedaanmelding:

 1. U meldt zich telefonisch aan via onze Klantenservice (088 444 66 22, lokaal tarief).
 2. Voor de betaling van de waarborgsom ontvangt u per e-mail een factuur.
 3. Hebben wij de betaling ontvangen? Dan maken wij uw aanmelding in orde.
 4. U ontvangt een bevestiging van uw contract bij ENGIE.
 5. Onze energielevering start!

Zo makkelijk is overstappen naar ENGIE

 • Direct bericht per e-mail
 • U heeft 2 weken bedenktijd
 • ENGIE zegt uw huidige contract op
 • Online meterstanden doorgeven
 • Overstap geslaagd, welkom bij ENGIE

Sluit snel een energiecontract af

Sluit vandaag nog een energiecontract bij ons af door middel van een spoedaanvraag. Wij zorgen er dan voor dat u zo snel mogelijk energie en gas geleverd krijgt! Wilt u meer weten over een spoedaansluiting door ENGIE? Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden uw vragen graag! 

Onze klantbeoordelingen   

 • 8,4
  Gemiddeld cijfer
 • 97%
  Beveelt ons aan
 • 2205+
  Klantbeoordelingen
 • 100%
  Groene stroom
closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren