Energie besparen met een energiemonitor

Energiemonitors leveren realtimegegevens over uw elektriciteitsverbruik en het bijhorende kostenplaatje. Zo kunt u tot wel 30% besparen! En, heel handig: u kunt er apparaten op afstand mee bedienen.

energiemonitor

Hoe werkt een energiemonitor?

Een energiemonitor laat uw verbruik van stroom en de bijbehorende kosten. De energiemonitor meet ook het verbruik van elk apparaat apart. Dat geeft u inzicht in hoeveel elk apparaat verbruikt. Het apparaat geeft ook een voorspelling over hoeveel een apparaat u per jaar zal gaan kosten. Heeft u zonnepanelen? Dan is de dan is een speciale zonnepanelen-energiemonitor ook handig. Die verbindt uw zonopbrengst met het gebruik.

Hoe werkt Smappee

De Smappee energiemonitor

Smappee bezorgt je een realtimeoverzicht van het electriciteitsverbruik in je woning. Via de gratis app weet je in één oogopslag wat je totale verbruik is en hoeveel daarvan sluimerverbruik is. Met een simpele tik krijg je te zien wat dit je kost. Klik je vervolgens nogmaals op het scherm dan krijg je de kosten van de laatste 30 dagen direct uitgebeeld.

Installatie van de Smappee is heel eenvoudig, je hoeft enkel de clip-on sensor te plaatsen in je meterkast.
Logo 50five

50five - Onze partner in energiemonitoring

50five wil u inspireren hoe u uw huis comfortabeler kunt maken. Een belangrijk aspect daarbij is home automation. Daarmee kunt u uw huis op een eenvoudige manier comfortabeler maken en besparen op uw energierekening. Alle producten van 50five zijn uitvoerig getest op gebruiksvriendelijkheid, eenvoud, gemak en betrouwbaarheid.

Naar de website
Deze website maakt gebruikt van cookies.  Cookies accepteren