Energie besparen met spouwmuurisolatie

Het isoleren van uw spouwmuren heeft veel voordelen. Zo gaan uw energiekosten omlaag en uw wooncomfort omhoog. Zo heeft u zomers een lekker koel huis, maar blijft in de winter de warmte juist binnen. Wist u dat het isoleren van uw spouwmuren vaak goedkoper en makkelijker is dat u denkt?

Wat is spouwmuur isolatie

Hoe werkt muurisolatie?

Een spouwmuur is de ruimte tussen de binnenmuur en de buitenmuur van uw woning. Bij de oudere huizen is de spouwmuur vaak niet geïsoleerd. Met spouwmuurisolatie houdt u de warmte binnen en de kou buiten. Zo krijgt u een hoger wooncomfort en een lagere energierekening.

Muur isolatie ENGIE

Aanbrengen spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie wordt via de buitenmuur aangebracht. Daardoor heeft u er geen last van en kunt u zelfs gewoon thuisblijven tijdens de werkzaamheden. Bij spouwmuurisolatie wordt isolatiemateriaal via zogenoemde vulgaten in de spouw van uw woning aangebracht. Die vulgaten zijn vaak niet groter dan de voeg en worden na het isoleren netjes weggewerkt.
Persoonlijk adviesgesprek aan tafel

Gratis isolatie-advies aanvragen

Wilt u weten wat isoleren voor effect heeft op uw energieverbruik? Vraag dan gratis isolatie-advies aan bij onze partner Pluimers. Het gesprek is gratis en vrijblijvend. In dit gesprek wordt samen met u het effect van isolatie doorgesproken en wordt duidelijk wat het isoleren van uw huis gaat kosten.

Adviesgesprek aanvragen
Deze website maakt gebruikt van cookies.  Cookies accepteren