Isoleren van uw woning bespaart geld en energie

Door het isoleren van uw woning bespaart u aanzienlijk op uw energieverbruik. Er kan geen warmte meer verloren gaan via het dak, de ramen, de vloer of de muren. Dat zorgt voor een lagere energiefactuur, geeft meer comfort en is beter voor het milieu. Want minder gas betekent een lagere CO2-uitstoot. Isolatie is al mogelijk vanaf €1900.

Isolatie-advies gesprek

Geen huis is hetzelfde. Vraag daarom een vrijblijvend isolatie-advies aan bij onze partner Pluimers. 

Adviesgesprek aanvragen

Het ENGIE Advies

Zie wat isolatie voor effect heeft op uw huis. Het ENGIE advies geeft een overzicht van besparingen op uw energierekening en co2 uitstoot.

Naar het ENGIE Advies
Isoleren van uw dak bespaart geld en energie

Dakisolatie

Met dakisolatie kunt u per jaar tot wel €660 besparen op uw stookkosten. Via een ongeïsoleerd dak kan tot wel 30% van de warmte uit uw woning verdwijnen. U moet dus meer stoken om dezelfde aangenomen temperatuur in huis te hebben. Met dakisolatie houdt u de warmte binnenshuis.

Lees meer over Dakisolatie
Muur isolatie ENGIE

Muurisolatie

Muurisolatie - ook wel spouwmuurisolatie genoemd - een vrij eenvoudige manier om energie te besparen. De verwarming slaat minder snel aan en daardoor kan een gemiddeld huishouden tot wel €575 besparen op stookkosten. vanaf €2000 is spouwmuurisolatie al mogelijk.
Lees meer over muurisolatie
Vloerisolatie

Vloerisolatie

Vloerisolatie scheelt bij een gemiddelde eengezinswoning met HR-combiketel tot €210 per jaar op de energierekening. Het geeft u bovendien meer comfort: lekker warme voeten, een gelijkmatige verwarming van uw huis, minder tocht én geenl ast meer van vocht uit kruipruimten. Vloerisolatie is al mogelijk vanaf €1900.

Lees meer over vloerisolatie
Glasisolatie HR++ glas

Glasisolatie

Wanneer u enkelglas vervangt voor HR++ glas, kan dat per jaar wel tot €280 schelen op uw energierekening. HR++ glas zorgt ervoor dat de warmte binnen blijft en u minder hoeft te stoken.
Lees meer over glasisolatie
Deze website maakt gebruikt van cookies.  Cookies accepteren