Besparen op gas

Uw woning energiezuinig verwarmen is makkelijker dan u denkt. Een nieuwe CV-ketel is erg energiezuinig. Deze moderne CV-ketels worden daarom ook wel Hoogrendementsketels (HR-ketel) genoemd)

U kunt ook kiezen voor een warmtepomp. Warmtepompen halen energie uit de lucht, uit de bodem of uit water en verbruiken alleen energie om de pomp te laten draaien. 

Door het isoleren van uw woning bespaart u aanzienlijk op uw energieverbruik. Er kan geen warmte meer verloren gaan via het dak, de ramen, de vloer of de muren. 

Al deze opties zorgen voor een lagere energiefactuur, geven meer comfort en zijn beter voor het milieu. 

CV-ketel

CV-ketel

Een CV-ketel zorgt ervoor dat het altijd behaaglijk warm is in huis en dat u overal snel warm water heeft. Moderne CV-ketels hebben een energiezuinige pomp om het water door de radiatoren of vloerverwarming te pompen. Daarmee wordt uw energieverbruik aanzienlijk teruggedrongen.

Lees meer over CV-ketels
Muur isolatie ENGIE

Isoleren

Door het isoleren van uw woning bespaart u aanzienlijk op uw energieverbruik. Er kan geen warmte meer verloren gaan via het dak, de ramen, de vloer of de muren. Dat zorgt voor een lagere energiefactuur, geeft meer comfort en is beter voor het milieu. Want minder gas betekent een lagere CO2-uitstoot. Isolatie is al mogelijk vanaf €1900.

Lees meer over isoleren
Slimme thermostaat

Slimme thermostaat

Een slimme thermostaat zorgt voor gemiddeld 22% besparing op uw gasverbruik. U kunt de slimme thermostaat programmeren, waardoor uw huis automatisch op de juiste temperatuur wordt verwarmd. Dit zorgt voor meer wooncomfort én energiebesparing.

Lees meer over slimme thermostaten
Warmtepomp

Warmtepomp

Een warmtepomp haalt energie uit natuurlijke bronnen, zoals de buitenlucht. Of hergebruikt restwarmte uit bijvoorbeeld ventilatielucht. Een warmtepomp verbruikt weinig stroom en is daardoor zeer milieuvriendelijk.

Lees meer over warmtepompen
Deze website maakt gebruikt van cookies.  Cookies accepteren