Ontdek hoe de winnaars van onze acties
Roland-Garros beleefden!Je zult het maar meemaken: live bij Roland Garros!
 

17 klanten en niet-klanten hebben bij onze verschillende acties kaartjes gewonnen voor de kwartfinales, halve finales en finales van het grandslamtoernooi. Zij reisden met vrienden of familie, 36 mensen in totaal,  tussen 7 en 11 juni naar Parijs, de stad van de liefde én van Roland-Garros! Zij hebben de spelers zien strijden en sommigen zagen zelfs Nadal z’n tiende titel winnen! Ontdek hier zelf hoe zij het gehad hebben in Vive la France!

Maaike: "Geweldige verrassing"

Maaike ging naar Parijs met haar Franse man. Zijn droom: dat hun pasgeboren dochtertje later een Kiki wordt en hij dan als coach langs de lijn staat! Wat ze ook mag worden, Maaike geeft aan er positief over te zijn. Zij won de finaleactie voor onze klanten. Ze nam ook zelf nog een racket ter hand. Dit werd vereeuwigd in een komische foto! Daarbij schreef ze: 'Wat een geweldige verrassing om hier te mogen zijn! Heerlijk weer en een fantastische finale. Ik moet nog even oefenen. ENGIE, bedankt."

Shirley: "Bedankt! Volgend jaar weer?"

Shirley Ajauro won vier tickets voor de kwartfinale met haar fotocollage van haar 'duurzaamste familietennisvrienden van Nederland'. De prijsvraag: maak een foto of video van jouw duurzame tennisvrienden. Al 20 jaar tennisvrienden, schreef ze erbij. Ze genoot van een fantastisch uitzicht op de wedstrijd vanaf de tribune. "Dank je wel ENGIE. We hebben genoten! We willen graag volgend jaar weer!" En schertsend: "Krijgen we alvast tickets?".

Floor: "Nadal zien winnen!"

"We hebben het heel erg naar ons zin bij Roland Garros. Vandaag geweldige dag gehad. Behalve Nadal, ook Murray en Pliskova zien winnen. ENGIE, bedankt!", lieten Floor en Luc van Wijk ons via Facebook weten. Daarbij vier foto's van hun grandioze uitzicht op de baan en op de spelers. Floor won de kaarten voor de kwartfinale met de prijsvraag via radio 538 hoe ver Kiki Bertens vorig jaar kwam. Haar eerste reactie op hun winst: "Je suis très heureuse! Super!!".   

Lily: "Twee hele leuke dagen!"

In twee uur had Lily hun agenda's schoongeveegd. Geen twijfel mogelijk, ze moesten naar Roland-Garros, nu zij de gelukkige winnaar was van kaarten voor de halve finale dames. "We hebben genoten van onze uitstap naar Parijs. Mag ik ENGIE bedanken voor een hele leuke twee dagen!", schreef ze ons. Wat ze die twee dagen hebben gedaan en hoe ze die hebben beleefd? Lees het in haar blog!

Lily op Roland-Garros

Alle winnaars op een rij

Winnaars tickets kwartfinales
Shirley Araujo; Alfred Dekker*; Yanice Dogger; Floor van Wijk

Winnaars tickets halve finales
Hesther Boerefijn; Willem Bruins; Bianca van Haaren; Lily Benjamin-Merens
Robert Schreurs; Joost Seinen; Gilles Rompelberg; Suzan van den Berg*

Winnaars tickets finale 
Dita Coesel; Jeroen Haket; Richard de Lange; Maaike Mollema; Ernst Coutinho

*Een positief gebaar
Alfred Dekker gaf zijn kaarten aan een collega die tennisgek is
en Suzan van den Berg maakte twee van haar beste tennisvrienden er ontzettend blij mee.


Ook interessant26 mei 2017

ENGIE serveert Roland-Garros

Het ademt sport, energie en green-thinking. Samen kijken we twee weken naar toptennis. 128 mannen, 128 vrouwen Lees verder
Ook interessant17 mei 2017

Bij-achtige drukte op Roland-Garros

22 mei is het zover, dan gaat het jaarlijks terugkerende Franse Grandslamtennistoernooi van start! Maak kennis met de bewoners van Roland-Garros Lees verder
Ook interessant19 mei 2017

Roland-Garros, hoe is dit toernooi ontstaan?

Over een aantal dagen is het zover: de 117e editie van Roland-Garros gaat van start! Lees verder
ENGIE Roland Garros

Positief over energie. En over tennis!

ENGIE werkt hard aan een duurzame toekomst. Wij willen de energie van morgen vandaag al beschikbaar maken. Dat brengen we in de praktijk met duurzame en innovatieve oplossingen voor het French Open tennistoernooi en de toeschouwers in het Stade Roland-Garros. Zo zijn wij positief over tennis en positief over energie!


meer over ENGIE en Roland Garros
Deze website maakt gebruikt van cookies.  Cookies accepteren