Menumenuclose

Onze servicepartners

Wij helpen onze klanten graag met het verduurzamen van hun huis of onderneming. Wij geven u tips en advies over hoe u kunt besparen op energie of hoe u zelf energie kunt opwekken. Vervolgens brengen wij u graag in contact met één van onze servicepartners. Zij verzorgen bijvoorbeeld de installatie van zonnepanelen, het plaatsen van een laadpaal of het leveren van een slimme thermostaat bij u thuis of op de zaak.

Sungevity

Voor de installatie van zonnepanelen werkt ENGIE samen met Sungevity. Deze specialist in zonne-energie is onderdeel van ENGIE. Sungevity maakt de overstap naar zonnepanelen makkelijk. Gewoon online, zonder tijdrovende bezoeken. Ze meet uw dak op afstand op om te bepalen hoeveel zonnepanelen u nodig heeft.

Pluimers

Pluimers Isolatie heeft als isolatiespecialist ruim veertig jaar ervaring. Pluimers is Europees marktleider op het gebied van isoleren. Ze is continu bezig met het verfijnen en verbeteren van bestaande isolatietechnieken en het ontwikkelen van nieuwe technieken.

EVBox

Al onze laadpalen worden geleverd door EVBox, onderdeel van ENGIE. De installatie van uw laadpaal wordt uitgevoerd door ENGIE Services. Op deze manier bieden wij u een alles-in-één laadoplossing voor elektrisch rijden. Of u nou kiest voor een laadpaal thuis of op de zaak.

Breman

Breman is met ruim 90 jaar ervaring dé expert in duurzame en energiebesparende oplossingen voor uw woning. Breman heeft ruim 1500 medewerkers in dienst waarbij vakmanschap hoog in het vaandel staat. Ze adviseert u over warmtepompen en HR-ketels van oriëntatie tot en met installatie. Op deze manier profiteert u optimaal van uw duurzame investering.

50five

ENGIE en 50five vinden dat energiebesparing en slimme producten hand in hand gaan. Slimme apparaten helpen op meerdere manieren om uw energieverbruik te verminderen. Denk aan verwarming die alleen aan gaat wanneer u thuis bent of slimme stekkers die het energieverbruik van uw apparaten meten.

LedLampenDirect

De perfecte LED verlichting vindt u bij onze partner LedLampenDirect. Waarom? Vanwege hun uitgebreide kennis over LED en hun passie voor service. De LED experts van LedLampenDirect helpen u graag bij het kiezen van de juiste LED verlichting voor uw huis of onderneming.