Menumenuclose

ENGIE is launching partner van Iedereen doet WAT

Of u nu energie wilt besparen of energie wilt opwekken. Een duurzaam huis is goed voor het milieu én uw portemonnee.

Maar hoe begin je nou? Wat is de beste volgende stap? Die is voor iedereen anders. De één is al toe aan zonnepanelen of een warmtepomp. Voor de ander is isolatie de beste stap richting een duurzaam huis én een forse besparing op de energiekosten.

ENGIE helpt haar klanten met handige tools en advies op maat. Maar er zijn veranderingen die bijna iedereen vandaag of morgen al kan doen. Kleine stappen die meteen helpen om uw huis duurzamer te maken. En vaak ook nog een besparing opleveren. Ongeacht of u vrijstaand woont of in een appartement, huurt of huiseigenaar bent. Elke grote verandering begint met een eerste kleine stap. Dat is de gedachte achter de nieuwe overheidscampagne Iedereen doet WAT.

Samen met tientallen andere grote bedrijven en organisaties steunt ENGIE deze campagne. Met handige bespaartools, advies op maat en speciale acties helpen wij onze klanten met de beste volgende stap richting een duurzame woning.

Bent u nog geen klant van ENGIE? Ook dan kunt u al aan de slag met onze praktische tips, zoals deze:

Slimme thermostaat

Besparen op gas kan ook met een slimme thermostaat. Een slimme thermostaat kan namelijk voor wel 20% besparing op uw gasverbruik zorgen. U kunt de slimme thermostaat programmeren en op afstand besturen, waardoor uw huis automatisch op de juiste temperatuur wordt verwarmd of op afstand aan en uit gezet kan worden. Dit zorgt voor meer wooncomfort én energiebesparing.