Menumenuclose

ENGIE maakt de energie van morgen vandaag al voor u beschikbaar

Over ENGIE

Terug naar energie uit de natuur en zo min mogelijk CO2-uitstoten. Bij ENGIE werken wij er dagelijks aan, in Nederland én wereldwijd. Precies wat u mag verwachten van het grootste en meest innovatieve energiebedrijf ter wereld. Actief in 70 landen.

ENGIE in Nederland
In Nederland zetten wij in op verantwoord gebruik van beschikbare bronnen en 100% groene energie. Onze energie wordt opgewekt in de natuur, uit zon, wind, water of biomassa. Dit doen wij door duurzame, vaak lokale oplossingen aan te bieden aan huishoudens en bedrijven in Nederland.

Wij geven onze klanten graag zelf de regie over hun energie, zowel bij het opwekken als bij het besparen. Met onze wereldwijde en lokale kennis willen wij onze klanten helpen aan de slag te gaan met het besparen op energie.

Correspondentie adres

ENGIE Nederland Retail B.V.
Grote Voort 291, 8041 BE Zwolle
Postbus 10087 8000 GB Zwolle

Handelsregister Zwolle 05082820
BTW-nr. NL817281757B01
IBAN NL54 INGB 0661 9012 46 - BIC INGBNL2A.

Vacatures

Wil je aan onze ambitie bijdragen? Kijk dan naar onze beschikbare vacatures.

Positief over energie

Wij geloven er in dat je met positiviteit verder komt. De uitdaging naar een schonere wereld gaan we aan. Iedere dag weer. Maar hoe op energie te besparen, op welke manier en waar te beginnen? Dit is voor iedereen en in iedere situatie anders. Wij begrijpen dat. Wij willen u daar graag bij adviseren. U bepaalt daarbij zelf waar uw energie vandaan komt. En wij garanderen dat deze 100% groen is en wordt opgewekt in de natuur. Zo dragen wij samen op een positieve manier bij aan een betere wereld. 

Hoe kunt u met ons aan de slag

Hoe u met ENGIE aan de slag wilt bepaalt u helemaal zelf. Er zijn diverse mogelijkheden om te besparen op energie. Wij helpen u graag. Met de ENGIE Wijzer, weet u binnen 2 minuten waarop u kunt besparen en welke investeringen dit vraagt.

Of kies voor groene stroom van ENGIE. Bereken direct uw maandbedrag op basis van uw verbruik. Daarnaast hebben wij energie-adviseurs die uw vragen kunnen beantwoorden rondom zonnepanelen, warmtepompen, isoleren en laadpalen.

closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren