ENGIE in Nederland

ENGIE Nederland is actief op zowel de consumentenmarkt als de zakelijke markt. Samen werken we aan een mooie toekomst. De energietransitie is een wereldwijde beweging: samen staan we voor de ontwikkeling van duurzame, CO2-arme energie en het terugdringen van energieverbruik. We zoeken naar efficiëntere energie-oplossingen die het dagelijks leven veranderen en doen dit onder de nieuwe merknaam ENGIE. Lees hieronder meer over onze verschillende bedrijven.

50five
50five inspireert mensen om het huis comfortabeler te maken en te besparen op de energierekening. Ze heeft een breed assortiment aan producten en diensten en blijft continu op zoek om dit voortdurend te verbeteren. Denk hierbij aan een slimme thermostaat of slimme lampen. 50five heeft de benodigde kennis in huis om een goed advies te geven over de producten. 
50five is actief in Nederland, België, Duitsland en Groot Brittannië

ENGIE Energie
De wereld van energie verandert. ENGIE is een wereldspeler die voorop wil lopen in deze verandering. Door de eigen energiebronnen stapsgewijs te verduurzamen en bijvoorbeeld digitalisering in te zetten. En vooral door klanten de regie in handen te geven hun totale energiekosten te managen en te optimaliseren. ENGIE heeft de deskundigheid en ervaring in huis om voor klanten de beste (duurzame) energieoplossingen te realiseren.

ENGIE Services
ENGIE services is Europees marktleider op het gebied van duurzame technologische oplossingen voor energie en milieu. Wij ontwerpen en implementeren oplossingen waarmee bedrijven en publieke organisaties de performance van installaties en het energiegebruik in bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren en milieueffecten tot een minimum beperken. ENGIE Services biedt een unieke combinatie van expertise op verschillende terreinen en ontzorgt haar klanten met innovatieve, state-of-the-art oplossingen voor de industrie, infrastructuur en utiliteitsmarkt. Van het ontwerp, de installatie en het beheer van lokale en hernieuwbare energie-oplossingen tot de operationele levering van geïntegreerde voorzieningen en services.

ENGIE LNG Solutions
LNG (Liquefied Natural Gas) is dé brandstof voor de toekomst van de transportsector. LNG levert milieuwinst én financieel voordeel op. De uitstoot van CO2, stikstofoxide, zwaveloxide en fijnstof ligt veel lager in vergelijking met diesel, en bovendien zijn motoren op LNG stiller. LNG is beschikbaar voor de hele transportsector. Inmiddels is er een landelijk netwerk van LNG tankstations en het aantal LNG tankstations neemt toe. Voor de scheepvaart wordt LNG onder andere geleverd in Rotterdam, Moerdijk en Antwerpen. Ook hiervoor geldt dat het aantal bunkerfaciliteiten de komende jaren toeneemt. ENGIE LNG Solutions biedt totaaloplossingen voor de transportsector om over te stappen op LNG: van het adviseren en begeleiden van de overstap op LNG tot het veilig leveren van de brandstof. 

ENGIE E&P
De kernactiviteiten van ENGIE E&P Nederland B.V. zijn de opsporing en winning van aardgas en olie. Wij zoeken, ontdekken en ontwikkelen gas- en olievelden met als doel het produceren van deze grondstoffen. Dat doen we op een veilige, efficiënte en economisch verantwoorde wijze. Met ons exploratieprogramma slagen we er telkens weer in nieuwe, winbare reserves op het Nederlands continentaal plat op te sporen. Dankzij de jarenlange kennis en ervaring fungeren we tevens als expertisecentrum voor offshore operaties binnen de ENGIE Groep. Vanuit deze rol zijn we onder meer betrokken bij offshore operaties in Noorwegen, Kameroen, Verenigd Koninkrijk en Algerije.

 

 

Deze website maakt gebruikt van cookies.  Cookies accepteren