Menumenuclose

Aan de slag met energie.
Aan de slag met ENGIE.

De jongensdroom van Paul staat in zijn achtertuin

Eindelijk heeft hij er eentje: zijn eigen kermisattractie in de achtertuin. Dat is al van kinds af aan zijn droom. Daarom wekt Paul zijn eigen energie op met zonnepanelen op het dak van zijn huis. Met die zonnepanelen is Paul duurzaam en slim bezig met energie, met zijn kermisattractie natuurlijk niet. Ook ENGIE gelooft dat door verduurzaming en energie slim inzetten mogelijkheden ontstaan die wij nu nog niet voor mogelijk houden.

De zonnepanelen op het dak van Paul

Paul ziet ze tegenwoordig overal: zonnepanelen. Voor zijn jongensdroom wilde hij ook graag zijn eigen energie opwekken...

Meer over zonnepanelen Lees verder

...dus ging Paul aan de slag met zonnepanelen op zijn eigen dak. Via ENGIE kreeg hij een goed advies, €175,- korting en de SunSure garantie (10 jaar gegarandeerde stroomopbrengst).

Hierdoor kwam zijn jongensdroom van een kermisattractie in de achtertuin ineens heel dichtbij. Alhoewel hij het ook wel goed vindt dat zijn stroomrekening nu een stuk lager is.

Zijn zonnepanelen ook wat voor u? Bekijk dan snel onze Zonnepanelen pagina!

Paul weet waar zijn stroom vandaan komt

Paul vindt het erg belangrijk om de wereld beter achter te laten voor zijn kinderen. Daarom bepaalt hij zelf waar zijn energie vandaan komt...

Kies ook uw eigen bron Lees verder

...want als de zon even niet schijnt wekken de zonnepanelen van Paul misschien niet genoeg op om zijn elektrische auto op te laden.

Op dat moment ontvangt hij via ENGIE stroom van windmolens in Friesland. Zo verbruikt hij op elk moment van de dag 100% herleidbare en groene stroom.

Wilt u ook precies weten waar uw stroom vandaan komt? Bekijk dan eens alle bronnen van ENGIE en kies uw eigen bron.

Paul laadt thuis zijn elektrische auto op

Wanneer Paul even niet in zijn achtertuin bezig is met zijn attractie, laadt hij zijn elektrische auto thuis op met zijn eigen opgewekte energie...

Meer over laadpalen Lees verder

...dat was heel eenvoudig met het advies wat hij bij ENGIE heeft gekregen over de verschillende type laadpalen en welke het beste past bij zijn auto.

Uiteindelijk heeft Paul zijn laadpaal via ENGIE gekocht. Nu kan hij door de zonnepanelen die op zijn dak liggen extra voordelig rijden. Want ook zijn laadpaal wordt overdag voorzien van zonne-energie.

Is een laadpaal ook iets voor u? Bekijk dan onze pagina over laadpalen.

Positieve bijdrage aan een betere wereld!

Waar uw energie vandaan komt, bepaalt u zelf. Maar waar hij ook vandaan komt, bij ENGIE is energie 100% groen en wordt opgewekt in de natuur. Van bijvoorbeeld zonnepanelen of windmolens. Zo dragen wij bij aan een betere wereld.

Ook u kunt bijdragen aan een betere wereld. En daar helpen wij u graag bij! Ontdek welke oplossingen passen bij uw situatie. Denk hierbij aan isoleren, zonnepanelen, warmtepomp of het opladen van uw elektrische auto. In de ENGIEwijzer kunt u direct zelf aan de slag met energie.

closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren