Groene stroom van Noaber-Energie

Bereken uw maandbedrag

Wilt u weten waar uw energie vandaan komt en profiteren van lokaal opgewekte energie? Kies dan voor zonne-energie opgewekt door de energiecoöperatie Noaber-Energie. Via Noaber-Energie investeert u in zonnepanelen op de daken van boerderijen in de omgeving van Bathmen en haalt u uw eigen groene stroom in huis!

Voordelig en lokaal opgewekt

Noaber-Energie stelt de daken van boerderijen beschikbaar om zonnepanelen te plaatsen, om zo een bijdrage leveren aan een betere wereld. U kunt hiervan profiteren door te investeren in zonnepanelen op deze daken. Zo haalt u groene stroom in huis, zonder dat u zelf zonnepanelen op uw dak hoeft te installeren. En schijnt de zon even niet, dan wordt de stroom aangevuld met Nederlandse windenergie. Zo weet u zeker dat u nooit zonder zit. Duurzaam, eenvoudig en voor een goede prijs.

Bereken uw maandbedrag en stap over


Arkelsteijn: het nieuwste zonnedak van Noaber-Energie

Zo simpel is overstappen naar ENGIE

wb_sunny

Kies voor de groene energie opgewekt door Noaber-Energie

Bereken uw maandbedrag en sluit de overeenkomst met ENGIE, zodat u de groene stroom van Noaber-Energie thuis geleverd krijgt.

mail_outline

Direct bericht per e-mail

De bevestiging van uw overeenkomst bij ENGIE en de voorwaarden ontvangt u per e-mail. Zo weet u precies wat er is afgesproken.

date_range

U heeft 2 weken bedenktijd

Nadat u de bevestiging heeft ontvangen, heeft u 2 weken bedenktijd. Tijdens deze 2 weken kunt de overeenkomst kosteloos annuleren.

assignment_returned

Wij zeggen uw huidige contract op

ENGIE neemt contact op met uw huidige leverancier om uw contract op te zeggen. U zit nooit zonder energie. Gegarandeerd!

dvr

Online meterstanden doorgeven

U krijgt bericht van ons wanneer wij uw meterstanden nodig hebben. Heeft u een slimme meter, dan krijgen wij deze vanzelf en hoeft u niets te doen.

check

Welkom bij ENGIE!

Uw overstap is geslaagd. Vanaf nu ontvangt u 100% groene energie opgewekt door Noaber-Energie, geleverd door ENGIE.

Investeren via Noaber-Energie?

Wilt u jaarlijks profiteren van een interessant rendement? Investeer dan in zonnepanelen op de daken van Noaber-Energie. En als u ook woonachtig bent in één van de postcodegebieden rondom de locatie waar de zonnepanelen liggen, dan heeft u met de Regeling Verlaagd Tarief (Postcoderoosregeling) recht op korting op uw energiebelasting. Deze korting kan ENGIE automatisch ieder jaar voor uw verrekenen als u klant bent bij ons en hebt geïnvesteerd in zonnepanelen via Noaber-Energie.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt overstappen naar ENGIE?

Ik heb nog een contract bij mijn huidige energieleverancier. Kan ik dan wel overstappen?

Hoe ontvang ik de jaarlijkse korting op mijn energiebelasting?

Hoe komt de stroom bij mij thuis?

Kan ik ook een overeenkomst voor gas afsluiten?

Wat is het voordeel voor Noaber-Energie als ik overstap naar ENGIE?

Kies voor lokaal opgewekte zonne-energie van Noaber-Energie

Profiteer van voordelige energietarieven, korting op uw energiebelasting en stap over naar de lokaal opgewekte zonne-energie op de daken van Noaber-Energie, geleverd door ENGIE.

Ik kies voor lokaal opgewekte energie