Mijn opgewekte stroom
beschikbaar voor jou!

Ik wek zonne-energie op en deel deze graag met jou

Opgewekt voor en door elkaar

Samen met ruim 650 huishoudens en bedrijven wek ik zonne-energie op. En via Opgewekt voor Elkaar maak ik deze energie beschikbaar voor jou. Duurzame energie die mooi is voor de wereld, voor jezelf en voor de volgende generatie. Wil je stroom afnemen die ik opwek? Laat dat dan aan mij weten en vul bij je aanmelding mijn naam  en woonplaats in. 
Duurzame energie voor de toekomst

Waar kies je dan voor?

  • Je weet waar je groene stroom vandaan komt
  • Wij samen dragen bij aan een duurzame wereld
  • Je kiest nu al voor energie van de toekomst
  • Samen kunnen we bomen planten in het ENGIEbos
BoomplantdagENGIE2016

Bosgecompenseerd gas

Kies je ook voor gas via Opgewekt voor Elkaar, dan draag je bij aan een groener en gezonder Nederland. ENGIE doet bij je afname van gas een donatie aan de stichting Trees for All. Bij voldoende klanten, wordt er een tweede ENGIEbos aangelegd. En natuurlijk word je hiervoor uitgenodigd en kun je zelf bomen planten. Je keus voor gas is dus een echte investering in een groene toekomst!

Meer over het ENGIEbos

Wek jij ook je eigen energie op?

Heb je zelf zonnepanelen en wil je ook je stroom beschikbaar maken voor je buren, vrienden, familie en wijkgenoten? Word dan zelf leverancier van Opgewekt voor Elkaar! Meld je aan als producent van de toekomst. In 2 stappen maak je je stroom beschikbaar voor de mensen om je heen.

Word leverancier van Opgewekt voor elkaar

Voor elkaar voor morgen

Steeds meer Nederlanders beseffen dat we de wereld zoals die vandaag is, niet zo kunnen laten zijn. Het klimaat verandert, fossiele brandstoffen raken op. We willen nieuwe wegen inslaan. Kiezen voor energie die mooi is voor de wereld, voor jou en ook voor de volgende generatie. Wij willen die energie met Opgewekt voor Elkaar vandaag al voor iedereen beschikbaar maken. Zo kun je kiezen voor morgen. Voor Elkaar!