Menumenuclose

Inloggen
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *

Eenvoudig uw energiezaken regelen

▶ MijnENGIE account aanmaken
▶ Wachtwoord vergeten
▶ Gebruikersnaam vergeten

MijnENGIE zelf regelen

Profiteer ook van MijnENGIE

Uw energiezaken regelen, dat doen wij voor u. Zo zorgen wij dat ú energie overhoudt voor andere dingen. Toch wilt u misschien zelf ook weleens iets wijzigen. Of wilt u meer weten over uw contract óf uw verbruik. Wij hebben daarom een persoonlijke pagina voor u gemaakt in MijnENGIE. Hier vindt u alles over uw energie en regelt u zelf uw energiezaken! 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Handig toch?
grafiek verbruik mijnengie

Ontdek de voordelen zelf

  • Bekijk uw overeenkomst en betalingen
  • Wijzig uw gegevens en termijnbedrag
  • Ontdekt het verwachte saldo op uw afrekening
  • Krijg inzicht in uw verbruik met duidelijke grafieken
Naar MijnENGIE

Nog geen account?

Een account voor MijnENGIE is binnen 1 minuut aangemaakt. Appeltje–eitje dus. Het enige dat u nodig heeft is uw klantnummer, postcode en huisnummer. De laatste twee weet u zelf en uw klantnummer vindt u bovenaan de communicatie die u van ons ontvangt. En komt u er niet uit? Dan helpen wij u graag verder.

ENGIE app animatie

Ontdek de ENGIE app

Met uw MijnENGIE account heeft u ook toegang tot de unieke ENGIE app! Meer dan 10.000 klanten gebruiken hem al. En dat is niets voor niets. Zo heeft u alle functionaliteiten beschikbaar op uw smartphone. Benieuwd geworden naar onze app? Download hem dan snel. 

ENGIE app ENGIE app

Meisje met speelgoed

Het is bij onze energiemaatschappij mogelijk om gas en elektra gecombineerd af te nemen. Heeft u alleen gas of alleen stroom nodig? Dan is dat bij ons ook geen probleem!

Groene stroom, zonnepanelen

Als stroomleverancier in Nederland wekken wij zelf onze elektriciteit op. De opwekking van groene energie verzorgen wij met duurzame bronnen verspreid door heel Europa!

closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren