Menumenuclose

Inloggen
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *

Gepland onderhoud MijnENGIE

Wij werken continu aan de verbetering van onze online dienstverlening. Zo hebben wij dit weekend onderhoud gepland staan aan MijnENGIE en de ENGIE-app. Vanwege deze werkzaamheden is het van vrijdag 20 november 18.00 uur tot zaterdag 21 november 18.00 uur niet mogelijk in te loggen. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Voor de eerste keer inloggen op MijnENGIE?

Maak dan eerst uw MijnENGIE account aan.

MijnENGIE account aanmaken

Gebruikersnaam vergeten
Wachtwoord vergeten

Profiteer ook van MijnENGIE

Uw energiezaken regelen, dat doen wij voor u. Zo zorgen wij dat ú energie overhoudt voor andere dingen. Toch wilt u misschien zelf ook weleens iets wijzigen. Of wilt u meer weten over uw contract óf uw verbruik. Wij hebben daarom een persoonlijke pagina voor u gemaakt in MijnENGIE. Hier vindt u alles over uw energie en regelt u zelf uw energiezaken! 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Handig toch?
grafiek verbruik mijnengie

Ontdek de voordelen zelf

  • Bekijk uw overeenkomst en betalingen
  • Wijzig uw gegevens en termijnbedrag
  • Ontdekt het verwachte saldo op uw afrekening
  • Krijg inzicht in uw verbruik met duidelijke grafieken
Naar MijnENGIE

Nog geen account?

Een account voor MijnENGIE is binnen 1 minuut aangemaakt. Appeltje–eitje dus. Het enige dat u nodig heeft is uw klantnummer, postcode en huisnummer. De laatste twee weet u zelf en uw klantnummer vindt u bovenaan de communicatie die u van ons ontvangt. En komt u er niet uit? Dan helpen wij u graag verder.

ENGIE app animatie

Ontdek de ENGIE app

Met uw MijnENGIE account heeft u ook toegang tot de unieke ENGIE app! Meer dan 10.000 klanten gebruiken hem al. En dat is niets voor niets. Zo heeft u alle functionaliteiten beschikbaar op uw smartphone. Benieuwd geworden naar onze app? Download hem dan snel. 

ENGIE app ENGIE app