Speciaal aanbod voor u

Bij ENGIE zijn wij blij met onze bestaande klanten. Wij denken graag met u mee en willen dat u kunt blijven profiteren van onze gunstige tarieven. Vanaf nu kunt u uw overeenkomst verlengen. Dit is soms een lastige keuze. Daarom helpen wij u een handje; u kunt kiezen uit drie overeenkomsten. Met stuk voor stuk zeer gunstige tarieven én voorwaarden zonder kleine lettertjes. Zo weet u precies waar u aan toe bent. 

Kies de overeenkomst die bij u past

  • Wilt u zich niet direct vastleggen voor een langere periode, maar komend jaar wel zekerheid over uw energietarief? Dan raden wij u aan uw overeenkomst met één jaar te verlengen en te kiezen voor ENGIE Helder 1 jaar.
  • Kiest u voor ENGIE Helder 3 jaar dan bent u de komende drie jaar verzekerd tegen prijswijzigingen. U weet wat uw tarieven zijn en komt niet voor onverwachte verrassingen
    te staan. 
  • Wilt u meer vrijheid, dan is het  ENGIE Modelcontract een verstandige keuze. Uw tarief wordt dan twee keer per jaar aangepast aan de actuele marktsituatie. 

Bekijk het volledige aanbod op MijnENGIE

Verlengen via MijnENGIE

Op MijnENGIE vindt u meer informatie en kunt u uw overeenkomst verlengen. U kunt inloggen op MijnENGIE met uw gebruikersnaam en wachtwoord. U ziet dan een overzicht van uw overeenkomsten. Een maand voor het aflopen van een overeenkomst wordt de groene knop 'verlengingsaanbod' zichtbaar. Via deze optie kunt u de tarieven en voorwaarden bekijken en uw overeenkomst verlengen.

Nog geen inloggevens voor MijnENGIE?

U kunt zich eenvoudig registreren voor MijnENGIE. Hievoor heeft u het klantnummer nodig dat u bovenaan onze brief of e-mail vindt. Met uw postcode en huisnummer maakt u vervolgens een account aan. Daarna kiest u zelf een gebruikersnaam en wachtwoord voor MijnENGIE.

Deze website maakt gebruikt van cookies.  Cookies accepteren