Menumenuclose

Uw contract opzeggen

Natuurlijk vinden wij het jammer dat u overweegt uw contract op te zeggen, maar wij helpen u graag het zo goed mogelijk te regelen. Op deze pagina leest u daarom precies hoe u uw contract met ons kunt beëindigen en waar u rekening mee moet houden. Onaangename verrassingen voorkomen we namelijk graag. Zolang u klant bent, maar ook als u vertrekt.

U kunt uw contract telefonisch opzeggen via 088 444 66 22. Houd er wel rekening mee dat wij soms wel een boete (opzegvergoeding) in rekening brengen als u uw overeenkomst beëindigt voor de einddatum die we samen hebben afgesproken. 

Klantenservice ENGIE

Benaderd met een aanbod?

Regelmatig bellen er klanten die zijn benaderd met een aanbieding. Soms blijkt dit echt interessant en kunt u uw energiekosten verlagen, maar niet altijd. Wilt u zeker weten of overstappen verstandig is? Bel ons en we zoeken het meteen voor u uit. Onze klantenservice is op werkdagen van 8.00 uur tot 18.00 uur bereikbaar via  088 444 66 22.

Overstappen naar een andere energieleverancier

Stapt u over naar een andere energieleverancier, dan zegt die het energiecontract bij ons op. U hoeft dus niets te doen. 
Twijfelt u of overstappen wel verstandig is? Neem dan contact op met een van onze collega’s van de klantenservice. Dan weet u zeker of het nieuwe aanbod een goede keuze is. Onze klantenservice is op werkdagen van 8.00 uur tot 18.00 uur bereikbaar via 088 444 66 22.

  • Wij leggen uit wat de overstap (financieel) voor u betekent en kijken of u écht voordeliger uit bent;
  • Wij controleren of u ons een boete (opzegvergoeding) moet betalen;
  • Wij horen graag wat wij kunnen verbeteren aan onze dienstverlening.

Wij worden beoordeeld met een door 2600+ klanten

Veelgestelde vragen over het opzeggen van een contract

Hoe zeg ik mijn contract op?

Wat is de opzegtermijn?

Wat is de einddatum van mijn contract?

Moet ik mijn contract opzeggen als ik overstap naar een andere leverancier?

Wanneer moet ik een boete of opzegvergoeding betalen?

Kan ik mijn contract nog annuleren?

Hoe zeg ik het contract op van iemand die is overleden?

Moet ik mijn contract opzeggen als ik verhuis?