Menumenuclose

Uw klantsleutel

Waarom vragen wij u enkele specifieke gegevens van u wanneer wij u een aanbod willen doen?

Uw energiegegevens spelen een steeds belangrijkere rol in de energiemarkt. Bijvoorbeeld omdat u via zonnepanelen zelf energie opwekt of omdat u uw elektrische auto thuis oplaadt. Het belang van dataveiligheid neemt daardoor ook steeds meer toe. Energieleveranciers hebben daarom extra maatregelen genomen voor een zorgvuldige uitwisseling van uw energiegegevens.

Daarom vragen wij aan u expliciet toestemming als wij uw gegevens willen inzien om u een aanbod op maat te kunnen doen. Om een aanbod op maat te kunnen maken, hebben wij een aantal gegevens van u nodig zoals de grootte van de aansluiting, de aanwezigheid van een slimme meter, het laatst bekende verbruik, de einddatum van uw lopende contract. Op die manier kunnen wij u een redelijke indicatie van uw maandkosten geven. 

Om er zeker van te zijn dat u degene bent die op uw woonadres energie afneemt zullen wij voortaan ook aan u vragen om te bevestigen dat u dit bent. Dat doen we door u te vragen om de laatste drie cijfers van uw bankrekening (waar de energiekosten van betaald worden) of de eerste vier cijfers van uw geboortedatum (dag en maand) aan ons door te geven. 

Alleen als u zowel expliciet toestemming geeft als ook de laatste drie cijfers van uw bankrekening mogen wij uw gegevens opvragen en kunnen we u een aanbod op maat doen. 

Wilt u dit niet? Dat hoeft op zich geen probleem te zijn. U ontvangt van ons dan een algemener aanbod.