Menumenuclose

ENGIE ervaringen

Ontdek wat onze klanten vinden

Bent u benieuwd naar de reviews die onze klanten over ons hebben geschreven? Dat snappen wij heel goed. Wij delen daarom graag de ervaringen van onze klanten met u. 

Iedere dag werken hard we aan het verbeteren van onze service. En dat werpt zijn vruchten af! Gemiddeld worden we door onze klanten al beoordeeld met een 8,4. Het bewijs dat we (meestal) doen wat we beloven: écht aandacht hebben voor uw energie. Maar we zijn nog niet tevreden, ons doel is namelijk een 10! Daarom zijn we blij dat onze klanten delen wat ze van ons vinden. Zo weten wij wat we vooral moeten blijven doen voor onze klanten en wat beter anders kan. Lees zelf iedere ENGIE review op uw gemak door.

Ervaringen uit eerste hand   ENGIE klantbeoordelingen via The Feedback Company

 • 8,4
  Gemiddeld cijfer
 • 95%
  Beveelt ons aan
 • 2325+
  Klantbeoordelingen
 • 100%
  Groene stroom

Zelf een review delen

Bij ENGIE werken wij met mensen om voor onze klanten de best mogelijke ervaring te creëren. Dit gaat in de meeste gevallen goed en daarom zijn onze klanten zeer tevreden. Bent u tevreden of heeft u een minder goede ervaring gehad? Deel ook dan uw review met ons!

Een compliment delen

Bent u klant bij ons en bent u tevreden over onze dienstverlening? Dan zijn wij erg benieuwd naar uw compliment aan ENGIE. Alvast bedankt voor uw inzending! Kunt u niet wachten en wilt u het compliment liever persoonlijk met ons delen? Dan mag u ons bellen op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur via 088 444 66 66 conform het lokaal tarief.

Uw feedback delen

Heeft u ondanks onze inspanning toch niet zo’n goede ervaring met ENGIE? Of met onze producten of diensten? Wij streven naar een uitstekende kwaliteit en daar hoort ook een uitstekende service bij. Geef uw klacht aan ons door en wij nemen contact met u op. Zo kunnen we gezamenlijk tot een oplossing komen en weer verder bouwen aan onze duurzame relatie. Wilt u liever direct persoonlijk contact? Bel ons dan op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur via 088 444 66 66 (lokaal tarief).

Wat doet ENGIE met de beoordelingen?

Bij ENGIE hebben we een actief beleid wanneer het gaat om de ervaringen die onze klanten met onze diensten en producten hebben. Wij staan open voor de complimenten maar ook de klachten die onze klanten met ons delen. Deze input is erg waardevol omdat ENGIE hierdoor weet wat er goed gaat en wat er nog beter kan. Zo werken wij continu aan de duurzame relatie met onze klanten.

ENGIE ervaringen: de meest recente en alle 2300

Bij ENGIE werken wij met de Feedback Company. Zij hebben inmiddels maar liefst 2300 ENGIE ervaringen voor ons verzameld. De Feedback Company is een onafhankelijke review beheerder. Ze verzamelen échte klantfeedback, verifiëren de gegevens en bemiddelen bij klachten. Bent u benieuwd naar de meeste beoordelingen en de meest recente ervaringen? Lees dan alle ervaringen met ENGIE op de Feedback Company.

Veelgestelde vragen over ENGIE ervaringen

Waar kan ik alle ENGIE ervaringen van huidige ENGIE klanten lezen?

Waar kan ik zelf mijn ervaring met ENGIE delen?

Ik heb een klacht, waar kan ik deze delen?

Ik heb een compliment, waar kan ik deze delen?