Menumenuclose

ENGIE ervaringen

Bekijk onze klantfeedback

Ontdek wat onze klanten vinden

Bent u benieuwd naar de reviews die onze klanten over ons hebben geschreven? Dat snappen wij heel goed. Daarom delen wij graag de ervaringen van onze klanten. 

Iedere dag werken wij hard aan het verbeteren van onze service. En dat werpt zijn vruchten af! Gemiddeld worden we door onze klanten al beoordeeld met een 8,4. Het bewijs dat we doen wat we beloven: écht aandacht hebben voor uw energie. Daarom zijn we blij dat onze klanten delen wat ze van ons vinden. Zo weten wij wat we vooral moeten blijven doen voor onze klanten en wat we moeten verbeteren. Lees zelf iedere ENGIE review op uw gemak door.

Ervaringen uit eerste hand   ENGIE klantbeoordelingen via The Feedback Company

 • 8,2
  Gemiddeld cijfer
 • 94%
  Beveelt ons aan
 • 2685+
  Klantbeoordelingen
 • 100%
  Groene stroom

Zelf een review delen

Bij ENGIE werken wij er iedere dag aan om voor onze klanten de best mogelijke ervaring te creëren. Dit gaat in de meeste gevallen goed en daarom zijn onze klanten zeer tevreden. Bent u ook tevreden of heeft u juist een minder goede ervaring gehad? Deel ook dan uw review met ons! 

Wat doet ENGIE met de beoordelingen?

Bij ENGIE hebben we een actief beleid wanneer het gaat om de ervaringen die onze klanten hebben. Wij staan open voor complimenten maar ook voor de klachten die onze klanten met ons delen. Deze input is erg waardevol omdat ENGIE hierdoor weet wat er goed gaat en wat er nog beter kan. Zo helpen onze klanten mee met het verbeteren van onze dienstverlening. 

ENGIE ervaringen via de Feedback Company

Bij ENGIE werken wij met de Feedback Company. Zij hebben inmiddels maar liefst 2300 ENGIE ervaringen voor ons verzameld. De Feedback Company is een onafhankelijke review beheerder. Ze verzamelen échte klantfeedback, verifiëren de gegevens en bemiddelen bij klachten. Bent u benieuwd naar de meeste beoordelingen en de meest recente ervaringen? Lees dan alle ervaringen met ENGIE op de Feedback Company.

Veelgestelde vragen over ENGIE ervaringen

Waar kan ik alle ENGIE ervaringen van huidige ENGIE klanten lezen?

Waar kan ik zelf mijn ervaring met ENGIE delen?

Ik heb een klacht, waar kan ik deze delen?

Ik heb een compliment, waar kan ik deze delen?

Klantenservice ENGIE

Deel uw compliment

Bent u klant bij ons en bent u tevreden over onze dienstverlening? Dan zijn wij erg benieuwd naar uw compliment aan ENGIE.

Kunt u niet wachten en wilt u het compliment liever persoonlijk met ons delen? Dan mag u ons natuurlijk bellen! Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur via 088 444 66 66.

Deel uw feedback

Deel uw feedback met ons

Ondanks onze inspanning toch niet zo'n goede ervaring met ENGIE? Wij streven naar uitstekende kwaliteit en service. Geef uw klacht aan ons door en wij nemen contact met u op. Zo komen we samen tot een oplossing en bouwen we verder aan onze duurzame relatie. Wilt u liever direct persoonlijk contact? Bel ons dan via 088-444 66 66. We helpen u graag verder. 


deel uw klacht of compliment