Menumenuclose

ENGIE ervaringen

Ontdek wat onze klanten vinden

Wilt u graag weten wat de ervaringen zijn van klanten van ENGIE? Dat snappen wij heel goed. Wij delen ze daarom graag met u. 

Gemiddelde beoordeling van klanten ENGIEIedere dag werken hard we aan het verbeteren van onze service. En dat werpt zijn vruchten af! Gemiddeld worden we al beoordeeld met een 8,5. Het bewijs dat we (meestal) doen wat we beloven: écht aandacht hebben voor uw energie. Maar we zijn nog niet tevreden, ons doel is namelijk een 10! Daarom zijn wij blij dat onze klanten delen wat ze van ons vinden. Zo weten wij wat we vooral moeten blijven doen voor onze klanten en wat beter anders kan. Lees zelf iedere ENGIE review op uw gemak door. 

reviews over ENGIE

Uw ENGIE review met ons delen?

Heel graag! We zijn heel benieuwd wat u van ons vindt. Als u blij met ons bent, maar ook als u zich niet geholpen voelt of als iets anders is gegaan dan u had verwacht.  Laat het ons weten, dan lossen we het samen op. 

deel uw klacht of compliment
Ook interessant8 november 2018

Uw energieverbruik, het weer en ENGIE (november 2018)

Onze collega Eddo vertelt wat het weer van oktober heeft betekend voor uw energieverbruik. Lees verder
Ook interessant5 oktober 2018

Uw energieverbruik, het weer en ENGIE (oktober 2018)

Onze collega Eddo vertelt wat het weer van september heeft betekend voor uw energieverbruik. Lees verder
Ook interessant14 september 2018

Valse e-mails (Phishing)

Let op: Valse e-mails in omloop met als onderwerp belangrijke kennisgeving. Dit is een valse mail! Klik niet door en vul geen persoonlijke gegevens in. Lees verder
closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren