Menumenuclose

Isolatiecollectief Overijssel

Samen isoleren, lagere kosten, sneller terugverdiend

Door uw woning te isoleren, bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten. Door samen met buurtgenoten te isoleren kunt u tot wel 20% van de kosten besparen en heeft u uw investering nog sneller terugverdiend!

Het isolatiecollectief Overijssel is momenteel afgelopen. Zodra er een nieuw collectief start, melden we dat op deze pagina.

Warmtepomp geeft een comfortabel warm huis

Hoe werkt het?

Omdat Pluimers door het isolatiecollectief in één gebied veel huizen tegelijk kan isoleren, besparen zij een hoop tijd en dus geld. Dit voordeel delen ze graag met u en daarom ontvangt u, wanneer u deelneemt aan het isolatiecollectief, een korting van tot wel 20% op de investering!

Wilt u meer comfort in huis én besparen op uw energierekening?

De inschrijfdatum voor het isolatiecollectief is verstreken. Hierdoor is het helaas niet meer mogelijk om aan te melden. Wilt u uw woning isoleren? Kijk dan eens op onze pagina's over isoleren. Hier kunt u ook een offerte aanvragen bij onze isolatiepartner Pluimers Isolatie.

Dakisolatie advies

Pluimers: onze partner in isolatie

Het isolatiecollectief is een samenwerking tussen ENGIE en Pluimers Isolatie.

Pluimers Isolatie is Europees marktleider op het gebied van isoleren met ruim veertig jaar ervaring. Pluimers is continu bezig met het verfijnen en verbeteren van bestaande isolatietechnieken en het ontwikkelen van nieuwe technieken.