Menumenuclose

Iedereen doet wat: energie besparen met ENGIE

 
 

ENGIE doet wat

We kunnen er niet meer omheen, de energietransitie is in volle gang. Daarom zijn wij trotse partner van de overheidscampagne: Iedereen doet wat. Want verandering is noodzakelijk en bij ENGIE zijn wij optimistisch over de toekomst. En we doen al heel wat!

Wat wij doen? Overal ter wereld investeren wij in schone energie uit wind, zon en water. Wij zijn wereldwijd zelfs de grootste investeerder in duurzame energie. Samen met ons maakt u dus écht het verschil. 

Maar er is nog meer voordeel te behalen want alle kleine beetjes helpen. Met onze energiebesparende klustips voor in huis kunt u geld besparen én helpt u het milieu. Bekijk snel onze klustips en begin direct met besparen.
Slimme bespaartips

Wilt u bewuster met uw energie omgaan? Wij helpen u graag! In onze nieuwe serie ENGIE’s Energiebesparingstips krijgt u advies hoe u energie kunt besparen. Klik hier om alle video's te bekijken.

"Met LED lampen bespaar ik 90% op mijn elektriciteit"

Een LED lamp is de duurzame opvolger van een spaar-, halogeen-, en gloeilamp. Naast het feit dat LED lampen een veel langere levensduur hebben, verbruiken deze lichtbronnen 90% minder energie dan gloeilampen. Stap ook over op LED en ontvang nu 15% korting op de aanschaf van nieuwe lampen.

Profiteer van 15% korting

Subsidie op isolatie

Uw woning isoleren is nu extra voordelig. Sinds 2 september 2019 kunt u gebruikmaken van de regeling Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH). U ontvangt gemiddeld 20%* subsidie op uw isolatiemaatregelen. Hiervoor komt u al in aanmerking als u twee of meer maatregelen treft, zoals spouwmuurisolatie, isolatieglas, dakisolatie, dubbel glas of gevelisolatie. Dit maakt het isoleren van uw woning nóg aantrekkelijker. Benieuwd welke oplossing het best past bij uw situatie? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

*De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het aantal te isoleren m2.

4 manieren om warmte binnen te houden

Plak radiatorfolie en bespaar tot € 400 

Dubbel besparen met kant-en-klare leidingisolatie 

Een lagere energierekening met tochtstrips

Een lagere energierekening met PUR en glaswol