Voordelige energie uit ons windpark!

BEREKEN UW MAANDBEDRAG

Zes maanden gratis stroom

Opgewekt Wind Zeebrugge

U ontvangt windenergie van
Noordzee windpark Zeebrugge!

Uw energie komt uit het windmolenpark voor de kust bij Zeebrugge. Dit park ligt ongeveer 50 km uit de kust en bestaat uit 55 windturbines. Vanaf de kust is het park niet te zien. Het windpark kan jaarlijks zo'n 160.000 huishoudens voorzien van duurzame energie. Energie te over dus!
  • € 0,- duurder
  • € 141,- duurder
  • € 199,- duurder
  • € 268,- duurder
Bron: actuele energieprijzen (27-06-2017)

U profiteert van de altijd voordelige ENGIE tarieven!

Een duurzame keuze betekent geen duurdere keuze! U bespaart in een gemiddeld huishouden tot wel € 268 ten opzichte van onze concurrenten als u nu overstapt. Daarbij ontvangt u dus extra 6 maanden gratis stroom.

De berekening is gebaseerd op een gemiddeld huishouden met 2 volwassenen en 2 kinderen met een jaarverbruik van 1175 m3 gas (regio 4) en 3500 kWh stroom.

Groen gas ENGIE

U krijgt toegang tot de ENGIE Boomplantdag 2017!

U kiest met ENGIE voor een betere wereld. Ieder jaar organiseert ENGIE de Boomplantdag. Wordt klant van ENGIE en ontvang een uitnodiging voor de ENGIE Boomplantdag 2017! ENGIE doet voor elke nieuwe klant een donatie aan TreesforAll. Hiermee worden bomen geplant in Nederlandse natuurgebieden. Bomen zuiveren CO2 uit de lucht. Zo zorgen we voor een beter klimaat voor morgen. 

Profiteer van onze wind met 6 maanden gratis stroom!

Bereken uw maandbedrag

Hoe werkt 6 maanden gratis stroom?

Een gemiddeld gezin verbruikt 3500 kWh stroom per jaar, wat neer komt op 1750 kWh per half jaar. Dit verbruik vermenigvuldigd met het huidige stroomtarief komt neer op ongeveer €70. Deze €70 ontvangt u als een cashback op uw eerste jaarafrekening. De korting is niet afhankelijk van uw stroomverbruik. Lees ook de voorwaarden voor meer details.

Deze website maakt gebruikt van cookies.  Cookies accepteren