Menumenuclose

Energie die is opgewekt door ENGIE klanten!

Zonne-energie van ENGIE klanten

Steeds meer klanten hebben zonnepanelen. Om extra voordeel uit hun zonnepanelen te halen kunnen ENGIE klanten deze energie delen. Dit kan heel eenvoudig door u aan te melden als producent. Al meer dan 650 huishoudens en bedrijven wekken zonne-energie op. Deze energie delen ze graag met u! 

Zo kiest u samen met ENGIE klanten voor duurzame energie die mooi is voor de wereld en voor u. En voor de volgende generatie.


Kies voor energie van ENGIE klanten
BoomplantdagENGIE2016

ENGIE plant bomen

Als u ook gas afneemt via ENGIE klanten, dan draagt u nog eens bij aan een groener en gezonder Nederland. Wij doen bij uw afname van ons gas een donatie aan de stichting Trees for All.

Bij voldoende klanten, wordt er een ENGIE bos aangelegd. Uw keus voor onze gas is dus een echte investering in een groene toekomst!
 
Meer over het ENGIEbos

Heeft u zonnepanelen? Deel uw energie!

Wekt u zelf ook energie op met zonnepanelen? Deze energie kunt u ook beschikbaar maken voor ENGIE klanten. Word dan zelf leverancier en deel uw opgewekte energie! Meld u aan als energiebron van de toekomst.

In 2 stappen maakt u uw stroom beschikbaar voor ENGIE klanten en zo haalt u nog meer rendement uit uw zonnepanelen.

Deel uw energie met ENGIE klanten

Positief over energie

Steeds meer Nederlanders beseffen dat we de wereld zoals die vandaag is, niet zo kunnen laten zijn. Het klimaat verandert, fossiele brandstoffen raken op. We willen nieuwe wegen inslaan.
Kiezen voor energie die mooi is voor de wereld en mooi voor u. En ook voor de volgende generatie. Wij willen die energie samen met u vandaag al beschikbaar maken. Zo kunt u kiezen voor morgen en draagt u bij aan een schonere wereld.