Werken aan de energie van morgen

Samen positief over energie

Met ENGIE Opgewekt maken we herleidbare, duurzame, lokale energie beschikbaar voor iedereen. Zelf opwekken, samen opwekken, aanbieden en afnemen. Deze bouwstenen willen we inzetten om samen met coöperaties, gemeentes en lokale initiatieven gezamenlijke doelstellingen te realiseren.

Moeder met dochter en kinder windmolen

Bent u de energieleverancier van de toekomst?

Om de energie van de toekomst voor zoveel mogelijk mensen nu al beschikbaar te maken heeft ENGIE Opgewekt voor Elkaar. Energie die u opwekt en die u via ons kunt terugleveren aan de mensen om u heen: familie, vrienden, buren en wijkgenoten. Zij kunnen kiezen om de groene stroom af te nemen die u opwekt! Duurzame energie die mooi is voor de wereld en voor u. En voor de volgende generatie. 
Opgewekt voor elkaar
Kind op de schommel

Of liever samen energie opwekken?

Niet iedereen heeft de mogelijkheid om zelf energie op te wekken. U kunt er ook voor kiezen om dit samen te doen. Heeft u een gezamenlijk dak of stuk grond? U kunt dan samen met uw inwoners of leden investeren in zonnepanelen. U wekt uw eigen groene stroom op en maakt dit direct beschikbaar voor uw inwoners en leden. Samen de energie voor morgen beschikbaar maken.

Opgewekt Verenigd

Samen besparen op energie

Een andere bouwsteen die we kunnen inzetten is het ENGIE bespaaradvies. Energie besparen kan op veel manieren. Met isoleren, zelf energie opwekken of slimme energiebesparende apparatuur.

Man met laptop op de bank

Het ENGIE Bespaaradvies werkt heel eenvoudig

Vul uw postcode en huisnummer in en start het gratis ENGIE bespaaradvies. De juiste maatregelen leiden al snel tot honderden euro’s besparing per jaar. U geniet bovendien van meer wooncomfort én u draagt bij aan een beter milieu.

Bespaaradvies

Wilt u samenwerken aan de energie van morgen?

Graag kijken we samen met u wat het beste bij u past. Vul hieronder uw contactgevens in, dan neemt één van onze specialisten binnen enkele werkdagen contact met u op. 

Uw gegevens

Aanhef *

Naam *
Naam van uw gemeente, coöperatie of lokaal initiatief *
E-mailadres *
Telefoonnummer *