Menumenuclose

Opgewekt Verenigd

Maakt zonne-energie
voor iedereen mogelijk 

Samen zonne-energie opwekken 

Wil uw vereniging of kerkgenootschap ook graag verduurzamen en besparen? Door samen met uw leden zonne-energie op te wekken maakt u groene stroom beschikbaar. Opgewekt Verenigd ontzorgt bij het realiseren van duurzame oplossingen voor uw vereniging, kerkgenootschap en uw leden.  



Goed voor iedereen

Door samen met uw leden te investeren in zonnepanelen en deze te plaatsen op een geschikt dak, maakt u groene stroom beschikbaar. Voor uw vereniging of kerkgenootschap én voor het persoonlijk verbruik van uw leden. Duurzaam, kostenbesparend en mogelijk extra financieel aantrekkelijk door stimuleringsmogelijkheden vanuit Opgewekt Verenigd.


Wat kunt u doen

Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen? Omdat wij werken aan een duurzame toekomst, helpen wij u graag bij het beantwoorden van al uw vragen en bij het onderzoeken van de mogelijkheden die het beste passen bij uw vereniging of kerkgenootschap.


 

Ik ontvang graag meer informatie

Samen positief over energie

Het is tijd voor nieuwe energie. Energie die mooi is voor de wereld. Daarom werken wij hard om de energie van morgen vandaag beschikbaar te maken. Een positieve keuze voor u, uw vereniging of kerkgenootschap én de mensen om u heen. Opgewekt Verenigd is een volgende stap in deze ambitie van ENGIE.