Menumenuclose

Zou u graag eens uw energiekosten berekenen? En bent u benieuwd wat u per maand kwijt bent aan energie? Bereken hier direct uw termijnbedrag op basis van uw verbruik en bespaar elke maand op de energierekening. Bij ENGIE bent u verzekerd van het voordeligste en groenste aanbod. Bereken binnen 1 minuut uw energiekosten!

Hoe bereken ik mijn energiekosten?

Bereken uw energiekosten per maand op basis van uw energieverbruik, of laat ons een schatting maken op basis van het gemiddeld verbruik passend bij uw woonsituatie. Uw termijnbedrag berekenen is heel eenvoudig:

 1. Vul uw postcode en huisnummer in. Zo weten wij meer over uw woonsituatie en het energieverbruik dat daarbij past.
 2. Vul vervolgens in of u voor stroom, gas of beide de kosten wilt berekenen.
 3. Vervolgens vult u in hoeveel kWh (kilowattuur) stroom u ongeveer per jaar verbruikt.
 4. Geef aan hoeveel m³ gas u gemiddeld per jaar verbruikt, of laat ons uw verbruik schatten.
 5. Start de berekening!

Ik weet mijn verbruik niet

Weet u niet precies wat u verbruikt? Dan kunt u kiezen voor 'ik weet mijn verbruik niet'. Wij helpen vervolgens het maandelijkse energieverbruik te schatten met behulp van drie vragen. We berekenen de energiekosten door te vragen in wat voor soort huis u woont, hoeveel personen er in het huis wonen en hoeveel maatregelen voor duurzaamheid al aanwezig zijn. Het gemiddeld energieverbruik wordt vervolgens automatisch voor u berekend!

Zo makkelijk is overstappen naar energiemaatschappij ENGIE

 • Direct bericht per e-mail
 • U heeft 2 weken bedenktijd
 • ENGIE zegt uw huidige contract op
 • Online meterstanden doorgeven
 • Overstap geslaagd, welkom bij ENGIE

Energietarieven ENGIE 2017

Hoe zijn energiekosten opgebouwd?

U maakt elke maand een termijnbedrag over naar uw energiemaatschappij  voor de levering van stroom en gas. Echter is niet het hele bedrag bedoeld voor ENGIE. De energieprijzen bestaan naast de leveringskosten ook uit netbeheerkosten en overheidsheffingen. Voor uw gemak ontvangt u hiervoor één rekening en dragen wij een deel af aan uw netbeheerder en de overheid. Alle verplichte extra kosten en heffingen worden meegenomen in de berekening van uw energiekosten en zijn inzichtelijk voordat u daadwerkelijk tot het energie aanvragen  overgaat.

Energiekosten berekenen voor een nieuwe woning

Hebt u net een nieuwe woning of gaat u binnenkort verhuizen? Bij een verhuizing wordt het energiecontract afsluiten al gauw vergeten. En dat is jammer, want een koud huis zonder elektriciteit, daar zit niemand op te wachten. Zorg nu alvast dat u er warmpjes bij zit. Weet u uw nieuwe adres, dan kunt u bij ons al energiekosten berekenen voor de nieuwe woning en een contract voor energie afsluiten.

Vragen over het afnemen van stroom en gas?

Wilt u meer weten over onze energiecontracten? U kunt altijd contact met ons opnemen!

Onze klantbeoordelingen   

 • 8,4
  Gemiddeld cijfer
 • 97%
  Beveelt ons aan
 • 2163+
  Klantbeoordelingen
 • 100%
  Groene stroom
closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren