Menumenuclose

4 x voordeel voor u
als producent van Opgewekt voor Elkaar

Aanmelden als producent

1. €5 voor elke GvO 

Elke 1000 kWh die u teruglevert aan het net, levert u een Garantie van Oorsprong (GvO) op. Bij CertiQ heeft u aangegeven dat deze GvO op naam komt te staan van ENGIE. Voor elke GvO die namens u op naam van ENGIE komt te staan ontvangt u €5,-.

De peildatum is 1 januari 2018. Het aantal geleverde GvO's op de peildatum worden uitbetaald in februari 2018.

2. €25 voor elke klant op uw naam 

U kunt nieuwe klanten werven voor Opgewekt voor Elkaar! U ontvangt hier een bedrag voor per klant die uw naam en woonplaats doorgeeft bij zijn aanmelding. U ontvangt €25 voor een klant als deze stroom en gas afneemt en €12,50 als de klant alleen stroom afneemt. Per jaar kunt u een maximale vergoeding krijgen voor 25 klanten. Deze klanten moeten dan op 1 januari nog klant zijn. De maximale vergoeding is een bedrag van €625.
Aanmelden nieuwe klanten

Berichten om te delen via social media

U kunt als producent van Opgewekt voor Elkaar onderstaande berichten kopiëren en gebruiken op Facebook en Twitter.
Hierbij kunt u natuurlijk ook het Memberlogo gebruiken die u van ons hebt ontvangen.

Facebookbericht

Ik maak mijn opgewekte stroom beschikbaar voor jou! Nieuwsgierig? Bekijk dan eens de pagina www.engie-energie.nl/mijn-stroom-voor-jou

Twitter

Ik maak mijn opgewekte stroom beschikbaar voor jou! Nieuwsgierig? Bekijk dan eens de pagina www.engie-energie.nl/mijn-stroom-voor-jou

3. Participatiepot

Voor elke klant die zich aanmeld voor Opgewekt voor Elkaar, zonder een naam en woonplaats van een producent door te geven, stopt ENGIE €5 in de participatiepot. De participatiepot zal verdeeld worden over alle deelnemende Zonneproducenten. De productiecapaciteit van de zonneproducent bepaalt de hoogte van de participatievergoeding, daardoor kan het bedrag per zonneproducent verschillen.

4. Salderen

Voor stroom die u opwekt met uw zonnepanelen krijgt u bij ENGIE de kale leveringskosten (zonder heffingen en belastingen) terug. Dat betekent dat wij op uw energierekening de stroom die u levert aftrekken van de stroom die u gebruikt, salderen noemen we dit. Dus, levert u meer terug dan dat u gebruikt? Dan betalen wij u voor die stroom. Het tarief voor stroom dat u teruglevert is hetzelfde als het kale leveringstarief voor stroom die u bij ons afneemt.

Aanmelden als producent

Meld u nu aan als leverancier van de toekomst. Aanmelden kan in 2 simpele stappen. Heeft u de 2 stappen doorlopen dan bent u aangemeld als producent. U ontvangt van ons een digitaal logo. U kunt laten zien dat u kiest voor energie die mooi is voor de wereld, voor u en voor de volgende generatie.

Ja ik meld me aan als producent
closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren