Menumenuclose

Word vandaag de energieleverancier van de toekomst

Deel uw zonne-energie met ENGIE-klanten

Haal meer uit uw opgewekte zonne-energie

Energie die u opwekt en die u via ons kunt terugleveren aan de mensen om u heen: familie, vrienden, buren en wijkgenoten en ENGIE klanten.  Al meer dan 650 huishoudens en bedrijven wekken zonne-energie op en delen deze energie.

Als energiebron heeft dan 4 keer voordeel van uw opgewekte energie. Aanmelden kan in 2 stappen. Meld u nu aan.

Stap 1: aanmelden voor Opgewekt voor Elkaar

Meld u nu aan als leverancier van de toekomst. Aanmelden kan in 2 simpele stappen. Heeft u de 2 stappen doorlopen dan bent u aangemeld als producent. U ontvangt van ons een digitaal logo. U kunt laten zien dat u kiest voor energie die mooi is voor de wereld, voor u en voor de volgende generatie.


Stap 1: Aanmelden Opgewekt voor Elkaar

Stap 2: aanmelden bij CertiQ

CertiQ is door de overheid aangewezen om energie uit duurzame bronnen te certificeren. De Garanties van Oorsprong (GvO's) die CertiQ verstrekt, zijn in Nederland het enige geldige bewijs dat energie duurzaam is opgewekt. Als u zich aanmeldt bij CertiQ dan wordt u gevraagd aan welke handelaar u de GvO's wilt toekennen: kies hier voor ENGIE Energie Nederland.

stap 2: aanmelden bij CertiQ

4x voordeel voor u als producent

  1. €5 voor elke GvO die namens u op onze naam komt.
  2. €25 per jaar voor elke klant die zich aanmeldt voor Opgewekt voor Elkaar en u als producent doorgeeft.
  3. Bijdrage vanuit de participatiepot. Voor elke klant die zich niet specifiek aanmeldt voor een producent, doen we €5 euro in deze pot.
  4. Energie salderen die u als zonneproducent en klant van ENGIE aan ons teruglevert!
Lees meer over de 4 voordelen

ENGIE. positief over Energie

Het is tijd voor nieuwe energie. Energie die mooi is voor de wereld en voor u. Daarom zijn we hard bezig om de energie van morgen vandaag al beschikbaar te maken. Energie die uw leven makkelijker en comfortabeler maakt. Zo heeft u een positieve keuze. ENGIE Opgewekt voor Elkaar is een volgende stap in deze ambitie van ENGIE.

closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren