Menumenuclose

Stap over naar ENGIE en verdeel € 100

Uw vriend heeft deze slimme deal met u gedeeld. Want als u klant wordt bij ENGIE dan bent u duurzaam bezig. Wij leveren verantwoorde én voordelige energie. Die energie wekken we op uit onze eigen bronnen. 100% groene stroom tegen lage tarieven. En overstappen regelen wij voor u.

Kiest u voor een 1-jarig contract? Dan ontvangt u allebei € 25. Gaat u voor zekerheid en kiest u een 3-jarig contract? Dan ontvangt u allebei € 50. Want van delen wordt iedereen blij.

Onze klantbeoordelingen   

 • 8,4
  Gemiddeld cijfer
 • 96%
  Beveelt ons aan
 • 2263+
  Klantbeoordelingen
 • 100%
  Groene stroom

Overstappen naar energie van ENGIE

Overstappen naar energie van ENGIE is heel eenvoudig. Wij hebben niet voor niks het best beoordeelde overstapproces. Daarbij beveelt 97% van onze klanten ENGIE aan. Loopt uw huidige energiecontract bijna af of heeft u een contract voor onbepaalde tijd? Stap over op duurzame energie van ENGIE. U hoeft zich enkel aan te melden! Wij zeggen vervolgens uw contract bij uw huidige energieleverancier op. U profiteert snel van groene energie. 

Bereken eenvoudig uw maandbedrag. Aan de hand van uw verbruik tonen wij u direct uw energiekosten. Als u uw verbruik niet weet, helpen wij u deze in te schatten op basis van uw woonsituatie. Zo weet u snel wat u bij ENGIE maandelijks bespaart op uw energierekening.

Zo makkelijk is overstappen naar ENGIE

mail_outline

Direct bericht per e-mail

date_range

U heeft 2 weken bedenktijd

assignment_returned

ENGIE zegt uw huidige contract op

dvr

Online meterstanden doorgeven

done

Welkom bij ENGIE

Wereldwijd is ENGIE de grootste investeerder
in duurzame energie

ENGIE bouwt in 70 landen aan een duurzame wereld. Wij voorzien al 100 miljoen mensen dagelijks van groene stroom.
Als enige energiemaatschappij in Nederland staat ENGIE op de internationale A‑lijst met pioniers op het gebied van klimaatverbetering.

Als klant van ENGIE maakt u dus écht het verschil.

Meer over ENGIE

closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren