Menumenuclose

Iedereen doet wat: energie besparen met ENGIE

 
 

ENGIE doet wat

We kunnen er niet meer omheen, de energietransitie is in volle gang. Daarom zijn wij trotse partner van de overheidscampagne: Iedereen doet wat. Want verandering is noodzakelijk en bij ENGIE zijn wij optimistisch over de toekomst. En we doen al heel wat!

Wat wij doen? Overal ter wereld investeren wij in schone energie uit wind, zon en water. Wij zijn wereldwijd zelfs de grootste investeerder in duurzame energie. Samen met ons maakt u dus écht het verschil. 

Maar er is nog meer voordeel te behalen want alle kleine beetjes helpen. Met onze energiebesparende klustips voor in huis kunt u geld besparen én helpt u het milieu. Bekijk snel onze klustips en begin direct met besparen! Bovendien ontvang je nu € 100 Klus Cadeau bij een groen energiecontract. Zo helpen wij u alvast een handje op weg.
Slimme bespaartips

Wilt u bewuster met uw energie omgaan? Wij helpen u graag! In onze nieuwe serie ENGIE’s Energiebesparingstips krijgt u advies hoe u energie kunt besparen. 

4 manieren om warmte binnen te houden

Plak radiatorfolie en bespaar tot € 400 

Dubbel besparen met kant-en-klare leidingisolatie 

Een lagere energierekening met tochtstrips

Een lagere energierekening met PUR en glaswol

"Met LED lampen bespaar ik 90% op mijn elektriciteit. "

Een LED lamp is de duurzame opvolger van een spaar-, halogeen-, en gloeilamp. Naast het feit dat LED lampen een veel langere levensduur hebben, verbruiken deze lichtbronnen 90% minder energie dan gloeilampen.

Wilt u besparen op de aankoop van LED lampen? U krijgt nu tijdelijk € 100 Klus Cadeau bij een energiecontract.

Start hier met besparen

Nu € 100 Klus Cadeau tegoed bij een energiecontract

Door een energiecontract af te sluiten bij ENGIE bent u direct groen bezig. Maar overstappen naar ENGIE is meer dan een groene keuze. Het is óók de voordeligste. Sluit u uw energiecontract nu af? Dan krijgt u van ons € 100 Klus Cadeau tegoed. Ga aan de slag met het verduurzamen van uw woning. Met uw Klus Cadeau kunt u terecht bij alle winkels van Praxis, Hubo, Multimate en Hornbach.

Kies voor € 100 klustegoed

Veelgestelde vragen over Klus Cadeau

Wanneer ontvang ik mijn Klus Cadeau?

Moet ik het saldo op mijn Klus Cadeau in één keer besteden?

Hoe werkt de Klus Cadeau? 

Hoe lang is Klus Cadeau geldig?

Bij welke winkels kan ik de Klus Cadeau inleveren? 

closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren