Menumenuclose

4 klustips voor de duurzame doe-het-zelver

 
 

Klustips van ENGIE

Zelf aan de slag met verduurzamen, wie wil dat nou niet? Met onze energiebesparende klustips is het mogelijk. Zelfs met een kleine verbetering behaalt u al snel een mooi resultaat. Bekijk onze klustips en begin met besparen.

Actieperiode verlopen

De actie '€ 100 Klus Cadeau bij een energiecontract is verlopen. Bekijk hier onze meest actuele acties en tarieven.

Nu € 100 Klus Cadeau bij een energiecontract


Kies voor € 100 klustegoed

Klustip #1 Radiatorfolie

Veel radiatoren staan tegen een buitenmuur of glazen pui. Hierdoor verliest u onnodig veel warmte. Om dit te voorkomen plakt u radiatorfolie achter uw radiatoren. Zo gaat de warmte alleen nog de kamer in. Met radiatorfolie bespaart u tot wel € 40 per m2 folie per jaar.

Met het € 100 Klus Cadeau van ENGIE bespaart u met radiatorfolie dus jaarlijks tot wel € 400 op uw energiekosten.

Klustip #2 Tochtstrip

Tocht is niet alleen oncomfortabel. U verliest door de gaten en kieren ook veel warmte. Voorkom dit met tochtstrips en tochtband bij ramen en deuren. In een gemiddelde eengezinswoning daalt het gasverbruik door het dichten van naden en kieren met zo'n 70 m3. Dat komt neer op een besparing van € 60 per jaar.

Wilt u ook een € 100 Klus Cadeau om tochtstrips te kopen bij de bouwmarkt? Meld u dan aan voor een energiecontract bij ENGIE.

Bonustip: nu € 100 Klus Cadeau tegoed

Door een energiecontract af te sluiten bij ENGIE bent u direct groen bezig. Maar overstappen naar ENGIE is meer dan een groene keuze. Het is ook de voordeligste. Sluit u uw energiecontract nu af? Dan krijgt u van ons € 100 Klus Cadeau tegoed. Ga aan de slag met het verduurzamen van uw woning. Met uw Klus Cadeau kunt u terecht bij alle winkels van Praxis, Hubo, Multimate en Hornbach.

Kies voor € 100 klustegoed

Klustip #3 Buisisolatie

CV-leidingen die door onverwarmde ruimtes lopen verliezen veel warmte. Schuif kant-en-klare buizen van kunststofschuim om de leidingen. Hiermee bespaart u 3 m3 gas per meter. Buisisolatie kost ongeveer € 1 per meter, maar levert het dubbele per jaar op aan besparing.
Van ENGIE krijgt u € 100 Klus Cadeau om uit te geven bij een bouwmarkt. Zo kost de buisisolatie u niets!

Klustip #4 PUR/Glaswol

Via slecht geïsoleerde daken, vloeren en muren verliest u veel warmte. Gelukkig zijn er veel materiaal waaruit u kunt kiezen om dit te verbeteren. Zo hebben PUR-platen en PIR-platen een hoge isolatiewaarde. Ze zijn eenvoudig op maat te maken en te plaatsen. Glaswol en steenwol zijn verkrijgbaar op rol. U plaatst ze als een soort dekens op de gewenste plek. Besparen op de aankoop van isolatie? Sluit dan nu een energiecontract af bij ENGIE en krijg het € 100 Klus Cadeau.

Veelgestelde vragen over Klus Cadeau

Wanneer ontvang ik mijn Klus Cadeau?

Moet ik het saldo op mijn Klus Cadeau in één keer besteden?

Hoe werkt de digitale Klus Cadeau? 

Hoe lang is Klus Cadeau geldig?

Kan ik met de digitale Klus Cadeau ook in een winkel betalen? 


Kijk voor veel meer informatie en veelgestelde vragen op de website van Klus Cadeau. Heeft u vragen over het Klus Cadeau? Daarvoor kunt u het beste bij de klantenservice van Klus Cadeau terecht.

closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren