Menumenuclose

Met cadeau overstappen van energieleverancier

Overweegt u over te stappen naar een nieuwe energieleverancier, maar hebt u er het liefst wel een cadeau bij? Dan hebben we voor u een aantal interessante opties! Bij ons kunt u overstappen naar een voordelig energiecontract en zelf een leuk cadeau uitzoeken bij uw nieuwe contract. Meer weten over onze acties, kortingen en energie-aanbiedingen met een cadeau? Ontdek het hier!

Actuele aanbiedingen en acties

Veel kosten besparen op jaarbasis én direct een welkomstgeschenk ontvangen? Kies dan voor overstappen naar ENGIE met cadeau. Profiteer zo als nieuwe klant meteen al van een mooie deal. Overstappen bespaart u direct geld en is heel eenvoudig. Ontdek welk contract en welkomstcadeau het beste bij u past. Bekijk hier ons actuele aanbod.

Geen cadeau acties

Op dit moment loopt er geen actie inclusief een cadeau. Wel ontvangt u nu extra scherpe energietarieven. Bekijk hier de meest actuele acties en tarieven.

Staat uw cadeau er tussen?

Staat uw ideale energiecontract met cadeau er tussen? Wacht dan niet te lang met het kiezen van deze tijdelijke deals, de acties zijn namelijk beperkt geldig!

Acties voor bestaande klanten van ENGIE

Niet alleen onze nieuwe aanmeldingen kunnen rekenen op een welkomstgeschenk of een ander cadeautje. We vergeten u als bestaande klant namelijk ook niet! Bestaande klanten hebben het voordeel van gepersonaliseerde aanbiedingen die kunnen verschillen van de acties voor nieuwe klanten. Verlengen bij ENGIE kan u als bestaande klant dus ook een cadeau opleveren, los van dat u weer een tijd verzekerd bent van vaste voordelige energietarieven.

Bent u al klant? U kunt via MijnENGIE voor het einde van uw huidige overeenkomst eenvoudig verlengen. Ongeveer 90 dagen voor het aflopen van uw huidige contract wordt dan de knop ‘Verlengingsaanbod’ zichtbaar op de pagina ‘Mijn Overeenkomst’. Via deze optie kunt u de tarieven en voorwaarden bekijken en verlengen bij ENGIE.

Onze klantbeoordelingen   

 • 8,2
  Gemiddeld cijfer
 • 94%
  Beveelt ons aan
 • 2724+
  Klantbeoordelingen
 • 100%
  Groene stroom

Overstappen met cadeau is zo geregeld

Direct na uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Na de 14 dagen bedenktijd zeggen wij uw huidige contract op en ontvangt u uw cadeau. Heeft uw huidige contract nog een looptijd van drie maanden? Dan wachten wij met leveren tot het contract is afgelopen. Zo wordt een boete voorkomen. Vervolgens vragen wij om uw meterstanden door te geven, dit kan online maar ook telefonisch. Als u een slimme meter heeft lezen wij uw meterstanden automatisch voor u uit. Daarna is de overstap geslaagd en heten we u hartelijk welkom bij ENGIE!

Wat gebeurt er na uw energie aanvraag?

mail_outline

Direct bericht per e-mail

date_range

U heeft 2 weken bedenktijd

assignment_returned

ENGIE zegt uw huidige contract op

dvr

Online meterstanden doorgeven

done

Welkom bij ENGIE