Menumenuclose
T.W.V. € 219

Nederlandse windenergie + Nest Thermostat E

 • Ontvang de Nest Thermostat E t.w.v. € 219
 • 100% Nederlandse windenergie uit de Riedpolder
 • 4 jaar verzekerd van voordelige tarieven
€ 157,- / maand info_outline
Meer informatie

Nederlandse windenergie

 • 100% Nederlandse windenergie uit de Riedpolder
 • 1 of 3 jaar verzekerd van voordelige tarieven
€ 155,- / maand info_outline
Meer informatie

Nederlandse zonne-energie

 • 100% zonne-energie uit zonnepark Burgum
 • 1 of 3 jaar verzekerd van voordelige tarieven
€ 155,- / maand info_outline
Meer informatie

Onze klantbeoordelingen   

 • 8,4
  Gemiddeld cijfer
 • 96%
  Beveelt ons aan
 • 2245+
  Klantbeoordelingen
 • 100%
  Groene stroom

Gas en elektriciteit vanuit herleidbare bron

Gas en stroom uit een energiebron die u zelf kunt kiezen? Het kan! Bij ons bepaalt u zelf waar uw energie vandaan komt. We bieden de keuze zonne-energie en windenergie. Met bijvoorbeeld windenergie uit de Riedpolder en zonne-energie uit Burgum weet u precies waar uw stroom vandaan komt. Naast de herleidbare groene stroom planten wij bomen voor elke klant die naast stroom ook gas bij ons afneemt.

Energie met garantie van oorsprong

De stroom die wij aan al onze klanten leveren is 100% groene stroom. Groene stroom is elektriciteit die wordt opgewekt met behulp van natuurlijke bronnen. Onze stroom wordt opgewekt uit wind, zon, water of biomassa. Om de afkomst van onze elektriciteit aan te kunnen tonen, werken we in Nederland met Garanties van Oorsprong (GvO’s). Dat betekent dat onze groene stroom een certificaat heeft dat de bron en de plaats garandeert waar de stroom is opgewekt. Dit certificaat geldt in Nederland als bewijs dat de stroom duurzaam en vanuit natuurlijke bronnen is verkregen.

Gas en stroom van ENGIE

Wanneer u klant wordt bij ENGIE, kunt u kiezen uit verschillende contracten. We bieden u de mogelijkheid om uw energietarieven voor één of drie jaar vast te zetten, zodat u de gehele looptijd verzekerd bent dat hetzelfde scherpe tarief. Wilt u voor onbepaalde tijd energie afnemen? Dat kan! Met het ENGIE modelcontract kunt u energie afnemen tegen het variabele tarief. Het modelcontract is maandelijks opzegbaar. Een nadeel van het modelcontract zijn de variabele tarieven, die duurder zijn dan wanneer u kiest voor een contract voor één of drie jaar. Benieuwd naar uw prijs voor gas en stroom van ENGIE? Wanneer u uw postcode + huisnummer en (geschat) verbruik invult, kunt u na het kiezen van een looptijd de tarieven inzien.

ENGIE plant bomen

Zo min mogelijk CO2 uitstoten, dat vinden wij belangrijk! Daarom doen wij namens alle klanten die kiezen voor ENGIE Opgewekt met gas een donatie aan Stichting Trees for All. Zij planten hiermee bomen, in Nederland én wereldwijd. Bomen die CO2 omzetten in gezond zuurstof. Inmiddels hebben wij op deze manier al 22.500 bomen geplant in twee 'ENGIE bossen'!

Besparen op gas en stroom?

Er zijn heel veel mogelijkheden om te besparen op gas en stroom. Via ons bespaaradvies geven wij u inzicht in verschillende manieren om gas, stroom en geld te besparen. Wilt u meer weten over gas, stroom of één van onze andere producten? U kunt altijd contact met ons opnemen via onze klantenservice.

Zo makkelijk is overstappen naar ENGIE

mail_outline

Direct bericht per e-mail

date_range

U heeft 2 weken bedenktijd

assignment_returned

ENGIE zegt uw huidige contract op

dvr

Online meterstanden doorgeven

done

Welkom bij ENGIE

Nieuwe jaarnota

Het ENGIE Modelcontract

Wilt u altijd een actueel tarief en niet vastzitten aan een contract? Kies dan voor ENGIE Modelcontract. Hiermee profiteert u van scherpe tarieven maar kunt u ook maandelijks zonder kosten uw contract opzeggen. Alle energieleveranciers bieden een modelcontract aan onder dezelfde voorwaarden. Zo kunt u altijd eerlijk vergelijken.

Meer informatie over modelcontract
closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren