Menumenuclose

ENGIE ZonneBundel

Combineer zonnepanelen met een energiecontract en profiteer

Profiteer van de Zwolse zon

In Zwolle schijnt altijd de zon. Daar kan elke Zwollenaar van profiteren. U dus ook. En met de ENGIE ZonneBundel profiteert u nu meer dan ooit. Want kiest u voor zonnepanelen van ENGIE in combinatie met een vierjarig energiecontract? Dan ontvangt u A-merk zonnepanelen, de voordeligste energietarieven én € 200 korting. Kortom, maximaal voordeel.


Profiteer direct

De voordelen van de ENGIE ZonneBundel

  • € 200 korting 
  • 4 jaar lang scherpe energietarieven
  • 10 jaar ZonGarantie op uw zonnepanelen
  • Lagere energiekosten
  • Goed voor het milieu

Zongarantie

ENGIE ZonneBundel

Iedereen die kiest voor de ENGIE ZonneBundel profiteert maximaal van de zon. Naast A-merk zonnepanelen en vier jaar lang de voordeligste energietarieven, krijgt u óók € 200 korting. Deze korting bestaat uit vier jaar lang € 50 korting op uw energiecontract. Stap net als 250.000 huishoudens in Nederland over naar ENGIE en profiteer van 10 jaar zongarantie!


Vraag de offerte aan

Sungevity ENGIE

Onze partner in zonnepanelen: Sungevity

Voor de installatie van zonnepanelen werkt ENGIE samen met zonnepanelenspecialist Sungevity. Sungevity doet er alles aan om de overstap naar zonnestroom makkelijk te maken. Gewoon online, zonder tijdrovende bezoeken en op een moment dat u goed uitkomt.

Sungevity biedt een totaalpakket zonder bijkomende kosten en regelen alles voor u. Van het ontwerp tot de monitoring en service tijdens de gehele levensduur van uw zonnesysteem. Zo profiteert u zorgeloos van iedere zonnestraal.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over ENGIE ZonneBundel

Ik wil zonnepanelen, maar waarom heb ik een energiecontract nodig?

Hoe kan ik de ZonneBundel aanvragen?

Hoe ontvang ik de € 200 korting?

Wat is ENGIE ZonGarantie?

Hoe kan ENGIE 10 jaar ZonGarantie geven?

Zonnepanelen, en dan?
Creëer uw ideale WinWoonSituatie

De kracht van besparen is de combinatie van duurzame investeringen. Klein of groot: u bespaart energie. Goed voor het milieu en uw portemonnee. Ontdek wat u nog meer kunt doen.

Doe de ENGIE Wijzer