Menumenuclose

Zonnepanelen offerte

Advies over zonnepanelen nodig? Vraag een offerte aan

Wilt u persoonlijk advies over de aanschaf van zonnepanelen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ENGIE aan. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen beter in beeld te krijgen. Ook maken we een nauwkeurige opmeting via satelliet. Zo kunnen we vanop afstand berekenen welke panelen bij uw dak en uw woning passen.

Op basis van deze gegevens stellen wij een digitale offerte op. U krijgt inzicht in het aantal zonnepanelen, de mogelijke opbrengst en de terugverdientijd. Bent u het er toch nog niet helemaal mee eens? Dan passen wij hem gerust nog voor u aan. Indien u akkoord gaat en alles naar wens is, kunnen de zonnepanelen al binnen acht weken worden geplaatst.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u besparen met zonnepanelen?

Wilt u weten wat u kunt besparen met zonnepanelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. U krijgt van onze partner Sungevity een digitale offerte toegestuurd. Natuurlijk afgestemd op uw dak en woonsituatie. U krijgt inzicht in het aantal zonnepanelen, de mogelijke opbrengst en de terugverdientijd.

Hoe kiezen we samen de beste zonnepanelen voor u?

 1. Uw offerteaanvraag
  Heeft u interesse in zonne-energie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.
 2. Onze expert neemt contact met u op
  Een expert van Sungevity bespreekt met u wat uw wensen en verwachtingen zijn en maakt een nauwkeurige opmeting via satelliet.
 3. U ontvangt uw digitale offerte
  De expert maakt dan een offerte op en belt u op om alles met u door te lopen.
 4. Installatie
  Offerte aanvaard? Zo'n 8 weken later kan alles al worden geplaatst.

Hoe kiezen we samen de beste zonnepanelen voor u?

Heeft u besloten om zonnepanelen aan te schaffen, dan bent u inmiddels overtuigd van het nut van zonnepanelen voor uw situatie. U gaat dan een volgende stap zetten: zonnepanelen offertes aanvragen.Wat kunt u verwachten dat de installateur nodig heeft om u een gerichte aanbieding te doen? Voor de realisatie van een overzichtelijke offerte voor zonnepanelen, zijn verschillende factoren van belang. De offerte van zonnepanelen is gebaseerd op het aantal panelen en de installatie.

Voor een gedegen advies zijn wij een aantal van uw gegevens nodig:

Dakgegevens

De breedte, diepte en ligging van het dak is medebepalend voor de juiste zonnepaneelinstallatie.

Energieopbrengst

Wat is uw huidige energieverbruik en hoeveel energie wilt u uit zonne-energie halen? Gebaseerd op de gewenste energieopbrengst dient het juiste aantal panelen te worden geïnstalleerd en op de goede plaats.

Installatie

Installeert u de panelen zelf op het dak of laat u deze installeren? Deskundige installatie draagt bij aan een hoog rendement van het zonnepaneelsysteem. Hiervoor dienen de panelen op de juiste wijze afgesteld te zijn ten opzichte van het dak en van elkaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen