Menumenuclose

Oriënteren op zonnepanelen

Wat leveren zonnepanelen op uw dak op?

Zelf stroom opwekken met zonnepanelen op uw eigen dak. Dat klinkt goed, maar voor u beslist over de aanschaf van zonnepanelen wilt u zich natuurlijk eerst goed wegwijs maken. Zonnepanelen op uw dak laten installeren is geen beslissing die u zomaar neemt. Daarom helpt ENGIE u graag op weg. 

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen en hoeveel zonnepanelen heeft u nodig? Samen met u bekijken we uw huidige situatie en we bespreken uw wensen voor de toekomst. Als we in 2050 in Nederland geen gas meer gebruiken dan gaat u meer stroom gebruiken, hier kunt u nu al rekening mee houden!

Veelgestelde vragen over de oriëntatiefase

Zijn zonnepanelen interessant?

Wat kosten zonnepanelen?

Hoe lang gaan zonnepanelen mee?

Onze partner in zonnepanelen: Sungevity

Voor de installatie van zonnepanelen werkt ENGIE samen met zonnepanelenspecialist Sungevity. Sungevity doet er alles aan om de overstap naar zonnestroom makkelijk te maken. Gewoon online, zonder tijdrovende bezoeken en op een moment dat u goed uitkomt.

Sungevity biedt een totaalpakket zonder bijkomende kosten én ze regelen alles voor u. Van het ontwerp tot de monitoring en service tijdens de hele levensduur van uw zonnesysteem.

Het telefonische gesprek met Sungevity en hun aanpak (op afstand inmeten, het ontwerp zien op eigen dak) geven vertrouwen en zien er super verzorgd uit. Daarnaast vind ik het een pré dat zij zeggen dat ze 25 jaar de panelen monitoren en als er wat mis is, dat zij het zien en gaan oplossen. Dit ontzorgt en geeft een gerust gevoel en dat ik daar niet op hoef te letten. Mireille - een klant van ENGIE  

Aan de slag met zonne-energie

Oriënteren

Bepalen of zonnepanelen passen in uw woonsituatie

Lees meer

Aanvraag

Sungevity neemt uw offerte in behandeling

Lees meer

Installeren

Alles over de installatie van zonnepanelen

Lees meer

Aftercare

10 jaar lang gratis nazorg van Sungevity

Lees meer

E-mailadres *
*

Zonnepanelen, en dan?
Creëer uw ideale WinWoonSituatie

De kracht van besparen is de combinatie van duurzame investeringen. Klein of groot: u bespaart energie. Goed voor het milieu en uw portemonnee. Ontdek wat u nog meer kunt doen.

Doe de ENGIE Wijzer Meer over WinWoonSituatie