Menumenuclose

Aan de slag
met zonnepanelen

Vraag eenvoudig een offerte aan

Baas over uw eigen energie

Met uw dak kunt u meer dan u denkt. Het kan u zelfs geld besparen als u zonnepanelen op uw dak legt. U gaat dan zelf aan de slag met het opwekken van uw eigen energie. De panelen zetten zonlicht om in elektriciteit voor uw woning. Hierdoor dalen de kosten op uw stroomrekening én u haalt uw eigen groene stroom in huis. Wilt u weten wat zonnepanelen op uw dak opbrengen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan om het maximale uit uw dak te halen.

Zonnepanelen kopen of huren?

Wanneer u besluit zonnepanelen op uw dak te laten leggen, kunt u dit op twee manieren financieren. U kunt de zonnepanelen zelf kopen of u kunt de zonnepanelen via ons huren. Beide mogelijkheden hebben voor- en nadelen. We helpen u graag bij uw keuze tussen het kopen of huren van zonnepanelen. Om u hierbij te helpen kunt u heel eenvoudig een offerte aanvragen voor beide opties. Zo ziet u precies wat het u kost als u de zonnepanelen zou kopen en wat het u per maand zou kosten als u de panelen gaat huren.

Vraag een vrijblijvende huur- en koopofferte aan

De voordelen van zonnepanelen

  • Direct besparen op uw energierekening
  • SunSure garantie: 10 jaar gegarandeerde stroomopbrengst
  • Vast alles-in-een bedrag per maand bij huren
  • Investering in gemiddeld 7 jaar terugverdiend bij kopen
  • Goed voor milieu, minder CO₂ uitstoot
vraag een offerte op maat aan

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voor- en nadelen van zonnepanelen kopen?

Wat zijn de voor- en nadelen van zonnepanelen huren?

Wat is de SunSure opbrengstgarantie?

Onze partner in zonnepanelen: Sungevity

Voor de installatie van zonnepanelen werkt ENGIE samen met zonnepanelenspecialist Sungevity, onderdeel van ENGIE. Sungevity doet er alles aan om de overstap naar zonnestroom makkelijk te maken. Gewoon online, zonder tijdrovende bezoeken en op een moment dat u goed uitkomt. Sungevity biedt een totaalpakket zonder bijkomende kosten en ze regelen alles voor u. Van ontwerp tot dagelijkse monitoring en service tijdens de hele levensduur van uw zonnesysteem. Wel zo prettig dat u weet waar u aan toe bent.