Menumenuclose

Het verhaal van Carla

Carla, onze collega van de klantenservice, maakte de overstap op zonne-energie. Op haar dak werden zonnepanelen geïnstalleerd en zij deelt graag haar verhaal.

Vijf sportende gezinsleden, veel was en ook een steentje willen bijdragen aan een gezond milieu waren de doorslaggevende redenen. Samen met Sungevity hielp ENGIE haar met het plaatsen van zonnepanelen en de overstap op zonnestroom.

Sunsure opbrengstgarantie

In uw offerte staat een voorspelling hoeveel kWh uw zonnepanelen gaan opwekken. Dat is natuurlijk handig om te weten, maar samen met Sungevity geven wij hier de SunSure garantie op. Wekken uw zonnepanelen minder stroom op dan afgesproken? Dan krijgt u het verschil uitbetaald. Om te controleren of uw zonnepanelen opwekken wat we met u hebben afgesproken, worden deze 24/7 gemonitord. Wanneer de stroomproductie tegenvalt, neemt Sungevity contact met u op om te kijken waar dat aan kan liggen. U kunt hier meer lezen over de Sunsure garantie en andere garanties.

Zelf uw zonnepanelen monitoren

Natuurlijk kunt u ook zelf uw stroomproductie in de gaten houden. Monitoren geeft niet alleen inzicht in uw opwek en verbruik, maar helpt ook om nog bewuster met uw stroomverbruik om te gaan. De kans dat u nog meer gaat besparen is daarom groot! Monitoren kan met de Sungevity app. Deze app is gratis wanneer u via ENGIE en Sungevity zonnepanelen aanschaft. Overigens is dit bij veel andere partijen niet het geval.

ENGIE app

Met de ENGIE app heeft u 24/7 inzicht in uw energieverbruik en in uw teruglevering. Zo ziet u precies hoeveel energie u verbruikt en hoeveel energie er wordt teruggeleverd aan het net. De app geeft u niet alleen inzicht, maar maakt het ook makkelijker om uw energieverbruik omlaag te brengen.

closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren