Menumenuclose

De installatie van uw zonnepanelen

Een zorgeloze installatie zonder verrassingen

U heeft besloten zonnepanelen aan te schaffen. Een goede beslissing, want u staat op het punt uw energierekening flink omlaag te brengen en iets goeds te doen voor het milieu! Na de aanschaf worden de zonnepanelen zo snel mogelijk op uw dak geïnstalleerd. Sungevity regelt de installatie van A tot Z, zonder verrassingen.

Om de installatie snel en netjes te laten verlopen zijn er een aantal zaken die handig zijn om te weten. Zo kunnen de installateurs hun werk goed uitvoeren en weet u precies waar u aan toe bent. Op deze pagina leest u alle belangrijke informatie over de installatie van zonnepanelen op uw dak.

Veelgestelde vragen over de installatie

Hoe lang duurt de installatie?

Moet ik thuis zijn tijdens de installatie?

Waar moet ik allemaal rekening mee houden voor de installatie?

Het verhaal van Carla

Carla, onze collega van de klantenservice, maakte de overstap op zonne-energie. Op haar dak werden zonnepanelen geïnstalleerd en zij deelt graag haar verhaal.

Vijf sportende gezinsleden, veel was en ook een steentje willen bijdragen aan een gezond milieu waren de doorslaggevende redenen. Samen met Sungevity hielp ENGIE haar met het plaatsen van zonnepanelen en de overstap op zonnestroom.

Oriënteren

Bepalen of zonnepanelen passen in uw woonsituatie

Lees meer

Aanvraag

Sungevity neemt uw offerte in behandeling

Lees meer

Installeren

Alles over de installatie van zonnepanelen

Lees meer

Aftercare

10 jaar lang gratis nazorg van Sungevity

Lees meer

E-mailadres *
*

Zonnepanelen, en dan?
Creëer uw ideale WinWoonSituatie

De kracht van besparen is de combinatie van duurzame investeringen. Klein of groot: u bespaart energie. Goed voor het milieu en uw portemonnee. Ontdek wat u nog meer kunt doen.

Doe de ENGIE Wijzer Meer over WinWoonSituatie