Menumenuclose

Proces Sungevity

U hebt u georiënteerd op zonnepanelen en uiteindelijk een offerte aangevraagd. Sungevity gaat voor u aan de slag om een passend aanbod voor u te maken. Om tot dit aanbod te komen moeten ze natuurlijk het een en ander van u weten, zoals uw wensen en mogelijkheden. Hieronder leggen we u uit hoe het proces van Sungevity in zijn werk gaat en wat u kunt verwachten nadat u een offerte heeft aangevraagd.

zonnepanelen proces Sungevity

Het proces na uw offerteaanvraag

Na uw offerteaanvraag neemt Sungevity zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden. Ook maken ze alvast een afspraak om de offerte die zij gaan opstellen telefonisch met u te bespreken.

Na het eerste telefonische gesprek gaan zij direct voor u aan de slag. Via speciale software kunnen ze precies de ligging en grootte van uw dak bepalen. Op uw dak maken ze meerdere ontwerpen, welke u het beste rendement opleveren en er het mooiste uitzien op uw dak. Bij deze ontwerpen maken zij natuurlijk ook het bijbehorende kostenplaatje en rekenen ze precies uit wat u gaat besparen.

Tijdens de tweede telefonische afspraak bespreekt Sungevity de ontwerpen met u. Via een speciale link komt u in een online omgeving waarin zowel u als de adviseur van Sungevity precies hetzelfde zien. Tijdens dit gesprek kunt u nogmaals al uw vragen stellen. Na dit gesprek bepaalt u natuurlijk zelf of u akkoord of niet.

Als u akkoord gaat met de offerte zit uw werk erop. Sungevity regelt de gehele installatie van A tot Z.