Menumenuclose

De aanschaf van zonnepanelen

Zelf starten met het opwekken van energie

U heeft u georiënteerd op zonnepanelen. Nu is het tijd voor de volgende stap: de aanschaf. Samen met onze partner Sungevity, onderdeel van ENGIE, hebben wij alle kennis in huis om voor u de overstap naar zonnestroom zo eenvoudig mogelijk te maken. Alles gaat online. Dus geen tijdrovende bezoeken, u bepaalt wanneer het gesprek plaatsvindt. De offerte is altijd volledig en transparant. U komt dus niet voor onverwachte kosten te staan.

Op deze pagina leest u alles wat u moet weten over de aanschaf van zonnepanelen.

Veelgestelde vragen over de aanschaf

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Kan ik de btw terugvragen?

Wat is een omvormer?

Kan ik mijn zonnepanelen combineren met een warmtepomp?

Welke garanties heb ik op mijn zonnepanelen?

Het idee om zelf elektriciteit op te wekken met zonnepanelen sprak me al een tijdje aan. Als klant van ENGIE heb ik een offerte aangevraagd bij Sungevity.

Tijdens het hele proces ben ik goed begeleid door Sungevity. Via telefoon en e-mail waren zij goed bereikbaar. Ook de installatie verliep vlekkeloos. De installateur besprak de opties voor het plaatsen van de omvormer. Ik ben tevreden over het eindresultaat. Via de ENGIE App kijk ik nu regelmatig wat mijn verbruik was. Leuk om te zien dat je daadwerkelijk terug levert, minder verbruikt en dus minder kosten hebt.  Paul - Klant van ENGIE

Oriënteren

Bepalen of zonnepanelen passen in uw woonsituatie

Lees meer

Aanvraag

Sungevity neemt uw offerte in behandeling

Lees meer

Installeren

Alles over de installatie van zonnepanelen

Lees meer

Aftercare

10 jaar lang gratis nazorg van Sungevity

Lees meer

E-mailadres *
*

Zonnepanelen, en dan?
Creëer uw ideale WinWoonSituatie

De kracht van besparen is de combinatie van duurzame investeringen. Klein of groot: u bespaart energie. Goed voor het milieu en uw portemonnee. Ontdek wat u nog meer kunt doen.

Doe de ENGIE Wijzer Meer over WinWoonSituatie