Menumenuclose

Warmtepomp voor een aantrekkelijke prijs

Wilt u minder gas verbruiken en is uw woning goed geïsoleerd? Dan is de volgende stap de aanschaf van een warmtepomp. ENGIE levert warmtepompen tegen een aantrekkelijke prijs. Onze warmtepompen kunnen in een hybride opstelling gebruikt kunnen worden. Dit betekent dat ze werken naast uw cv-ketel: ideaal voor woningen die nog niet volledig van het gas af kunnen.

Onze warmtepompen

Wanneer u zich al enigszins heeft verdiept in warmtepompen, weet u dat er verschillende soorten systemen op de markt zijn. Ook hybride warmtepompen zijn er in een aantal verschillende vormen. Het belangrijkste verschil zit hierbij in de bron die de pomp gebruikt om warmte uit op te wekken. ENGIE levert lucht/water warmtepompen en ventilatiewarmtepompen. Een lucht/water warmtepomp verwarmt uw woning en tapwater met warmte uit de buitenlucht. Een ventilatiewarmtepomp zorgt tegelijkertijd voor de ventilatie huis en de verwarming van uw woonruimte en tapwater.

Ons aanbod aan hybride oplossingen

Warmtepomp kopen bij ENGIE

Hebt u interesse in een hybride warmtepomp van ENGIE? Lees ons Warmtepomp Magazine om meer te weten te komen over ons aanbod en de werking hiervan. Wilt u een duidelijker beeld van de prijs van onze warmtepompen? Vul dan ook de Warmtepomp Checklist in. Op basis van uw antwoorden kunnen wij u van persoonlijk advies voorzien.

closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren