Menumenuclose

Warmtepomp merken

Daikin Altherma warmtepomp

Bij ENGIE kunt u terecht voor een Daikin warmtepomp tegen een aantrekkelijke prijs. Wij leveren bijvoorbeeld de Daikin Altherma: een hybride lucht-water warmtepomp die de ideale keuze is wanneer uw huidige cv-ketel aan vervanging toe is. De Daikin Altherma is namelijk een warmtepomp en HR-ketel in één.

Waarom een Daikin Altherma warmtepomp?

  • Ideaal voor woningen die nog niet volledig van het gas af kunnen
  • Koelfunctie mogelijk bij aanwezigheid van vloerverwarming
  • Subsidie beschikbaar

Wilt u ook:

  • Lager gasverbruik én lagere energiekosten
  • Aantrekkelijke subsidiemogelijkheden
  • Comfortabele warmte door uw gehele woning

Doe de warmtepompcheck!

De prijs van Daikin Altherma warmtepompen

Uw huidige cv-ketel is toe aan vervanging en u wilt overstappen op een hybride warmtepomp van Daikin. Maar wat kunt u bij de Daikin Altherma als prijs verwachten? Dit is goed om te weten, aangezien u hiermee kunt inschatten hoe lang de terugverdientijd is. Over het algemeen kunt u verwachten dat een hybride warmtepomp met cv-ketel, inclusief installatie, vanaf €6000 kost. Dit vergt een investering, maar hiervoor is gelukkig subsidie beschikbaar. Voor de Daikin Altherma liggen de subsidiebedragen in 2018 tussen de €1700 en €1900.

Hoe snel verdient u de investering terug?

Bij de aanschaf van een Daikin warmtepomp wilt u natuurlijk meer dan de prijs weten. Misschien nog wel belangrijker is namelijk wat de warmtepomp uw oplevert: hoe snel verdient het systeem zichzelf terug? Voor hybride warmtepompen houden wij een terugverdientijd van 10 jaar aan, vanaf een huidig gasverbruik van 2000m³ per jaar. De terugverdientijd kunt u verkorten. Zo kan de terugverdientijd teruglopen tot 8 jaar als u meer dan 2000m³ gas verbruikt. Hoe hoger uw huidige verbruik is, hoe sneller u uw investering in een warmtepomp zult terugverdienen.

Kies voor een warmtepomp van ENGIE

Bij ENGIE kunt u terecht voor verschillende soorten warmtepompen, waaronder de Daikin Altherma. Hebt u interesse in een warmtepomp van ENGIE? Download het gratis ENGIE Warmtepomp Magazine en doe de Warmtepomp Check. Op deze manier voorzien wij u graag van persoonlijk advies.

Oriënteren

Past een warmtepomp bij uw woonsituatie?

Lees meer

Aanvraag

Breman neemt uw offerte in behandeling

Lees meer

Installeren

Alles over de installatie van een warmtepomp

Lees meer

Na de installatie

Geniet jarenlang van energiezuinig verwarmen

Lees meer
closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren