Menumenuclose

Warmtepomp installatie door ENGIE

Wilt u een warmtepomp gaan gebruiken om uw woning te verwarmen? Dan wilt u de installatie van uw warmtepomp natuurlijk vakkundig laten uitvoeren. Wij vertellen u hoe u zorgt voor een zo goed mogelijke installatie.

Advies, aankoop en installatie door één partij

Wanneer u een warmtepomp gaat aanschaffen, is het verstandig om het advies, het ontwerp, de installatie en het onderhoud door dezelfde partij te laten uitvoeren. Zo kan het project nauwkeurig worden uitgevoerd en komt u niet voor verrassingen te staan. Let wel op dat u van uw warmtepomp installatie een handleiding en aanvullende uitleg vraagt, zodat u ook zelf begrijpt hoe het systeem in elkaar zit.

Wilt u ook:

  • Lagere gasverbruik én lagere energiekosten
  • Aantrekkelijke subsidiemogelijkheden
  • Comfortabele warmte door uw gehele woning

Doe de warmtepompcheck!

Uw ENGIE warmtepomp laten installeren

Hoe lang duurt de installatie?

Hoeveel tijd de warmtepomp installatie zal innemen is afhankelijk van het type warmtepomp. De installatie zal tussen een halve dag en anderhalve dag in beslag nemen. Wanneer u een offerte aanvraagt voor een warmtepomp kunnen wij u een indicatie van de tijd geven, speciaal gericht op uw situatie en de door u gewenste warmtepomp.

Zijn ENGIE installateurs gecertificeerd?

Onze partner voor de installatie van warmtepompen werkt met gespecialiseerde vakmensen en staat in de top 10 van Nederlandse installatiebedrijven. Een betrouwbare en solide partner aan wie wij de installatie van uw warmtepomp graag toevertrouwen.

Wat kost een warmtepomp inclusief installatie?

Bij ENGIE kunt u terecht voor hybride warmtepompen. Onze partner verzorgt de aanlevering en betrouwbare installatie van uw warmtepomp. U betaalt dan ook voor de aanschaf en installatie. Een goede hybride warmtepomp kost zo’n €4700 euro, zonder nieuwe cv-ketel. Kiest u ervoor tegelijkertijd een warmtepomp en een nieuwe cv-ketel te kopen, dan betaalt u een prijs vanaf €6000. Ook hierbij is de installatie inbegrepen.

Een warmtepomp iets voor u? Vraag een offerte aan!

Hebt u interesse in een warmtepomp van ENGIE? In het gratis ENGIE Warmtepomp Magazine kunt u meer lezen over onze warmtepompen. Wilt u persoonlijk advies? Vul dan de ENGIE Warmtepompchecklist in. Op basis van uw antwoorden voorzien wij u van een passend advies.

Oriënteren

Past een warmtepomp bij uw woonsituatie?

Lees meer

Aanvraag

Breman neemt uw offerte in behandeling

Lees meer

Installeren

Alles over de installatie van een warmtepomp

Lees meer

Na de installatie

Geniet jarenlang van energiezuinig verwarmen

Lees meer
closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren