Menumenuclose

Warmtepomp installatie

Wilt u meer weten over de installatie van een warmtepomp? Wij geven advies en tips om de installatie zo goed mogelijk uit te voeren. Er komt best veel kijken bij het plaatsen van een warmtepomp. Veel mensen kiezen er daarom voor om dit uit te laten voeren door een specialist. ENGIE heeft deskundige installateurs om uw warmtepomp te installeren. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een vakkundige installatie.

Laat u goed adviseren

Overweegt u een warmtepomp te laten installeren? Laat u dan eerst goed adviseren door een betrouwbare partij. Een warmtepomp kan niet zomaar in iedere woning worden geïnstalleerd, daarom is goed advies van belang. Daarnaast is het handig u te verdieping in de verschillende soorten warmtepompen en de werking van een warmtepomp. Zo weet u precies wat u aanschaft en komt u niet voor verrassingen te staan.

Is uw woning geschikt voor een warmtepomp?


  • Lager gasverbruik én lagere energiekosten
  • Profiteer van subsidies: tot wel €1.700!
  • Verlaag uw CO2 uitstoot aanzienlijk

Ontdek uw mogelijkheden met onze check!

Uw warmtepomp laten installeren

Hoe lang duurt de installatie?

De duur van de installatie is afhankelijk van het soort warmtepomp. Houd bij een hybride warmtepomp rekening met één dag. In sommige gevallen kan dit iets meer of minder zijn. Wanneer u een offerte aanvraagt voor een warmtepomp kunnen wij u een indicatie van de tijd geven, speciaal gericht op uw situatie en de door u gewenste warmtepomp.

Zijn de installateurs van ENGIE gecertificeerd?

Om de installatie goed, snel en veilig te doen, maken wij alleen maar gebruik van gespecialiseerde vakmensen van één van de grootste installatiebedrijven van Nederland. Een betrouwbare en solide partner aan wie wij de installatie van uw warmtepomp graag toevertrouwen.

Wat kost een warmtepomp inclusief installatie?

Bij ENGIE kunt u terecht voor hybride warmtepompen. Onze partner Breman verzorgt de aanlevering en betrouwbare installatie van uw warmtepomp. U betaalt dan ook voor de aanschaf en installatie. Een goede hybride warmtepomp kost zo’n €4.700 euro, zonder nieuwe cv-ketel. Kiest u ervoor tegelijkertijd een warmtepomp en een nieuwe cv-ketel te kopen, dan betaalt u een prijs van ongeveer €6000. Ook hierbij is de installatie inbegrepen.

Een warmtepomp iets voor u? Vraag een offerte aan!

Hebt u interesse in een warmtepomp van ENGIE? In het gratis ENGIE Warmtepomp Magazine kunt u meer lezen over onze warmtepompen en de werking hiervan. Wilt u persoonlijk advies? Vul dan de ENGIE Warmtepompchecklist in. Op basis van een aantal vragen ontvangt u direct een vrijblijvend advies over de mogelijkheden in uw woning.

Oriënteren

Past een warmtepomp bij uw woonsituatie?

Lees meer

Aanschaf

Alles over de aanschaf van een warmtepomp

Lees meer

Installatie

De warmtepomp wordt vakkundig geïnstalleerd

Lees meer

Na de installatie

Geniet jarenlang van energiezuinig verwarmen

Lees meer